Joan Laporta mira de reüll amb l'escut del FC Barcelona al fons

FUTBOL

Encara sort que el Barça no el va fitxar, reapareix després de 10 mesos de baixa... I es lesiona!

Un jugador que va estar a l'agenda de Joan Laporta no aconsegueix recuperar un bon estat de forma i es torna a lesionar

L'arribada d'Oriol Romeu no ha tingut l'impacte que segurament la directiva esperava. El jugador d'Ulldecona no ha estat capaç de replicar el rendiment que va oferir amb el Girona la temporada passada. Tot i que les seves primeres setmanes a la dinàmica culer van ser positives, en els últims mesos amb prou feines ha tingut participació.

Oriol Romeu va començar la temporada com a titular, guanyant-se la confiança de Xavi Hernández a la pretemporada. Tot i això, des que Frenkie de Jong va caure lesionat, el jugador català va perdre el seu millor company al centre del camp i es van començar a notar els seus errors. La falta de contundència va provocar que el tècnic deixés de confiar-hi, i en els últims 10 partits amb prou feines ha disputat més de 300 minuts.

Xavi Hernández va demanar un pivot i no va arribar

Conscient que necessitava un pivot, Xavi Hernández va demanar a la directiva de Joan Laporta un fitxatge al mercat hivernal. Durant diverses setmanes, Deco va estar buscant les millors alternatives amb relació al marge econòmic que el club es podia permetre. Tot i això, els candidats que havia demanat el tècnic català no estaven disponibles, cosa que finalment va portar a la decisió de no incorporar ningú.

Un dels jugadors que havia sonat els últims mesos era Thiago Alcántara. L'experimentat jugador del Liverpool és un vell conegut del club català, que coneix l'entitat i l'exigència que hi ha al vestidor culer. Atès que l'internacional espanyol acaba contracte el juny del 2024 amb l'equip anglès, s'havia considerat la possibilitat d'incorporar-lo.

Thiago Alcántara no aconsegueix resoldre els seus problemes físics

Thiago Alcántara no hauria tingut problemes a adaptar-se a la filosofia del tècnic català. Tot i això, el principal inconvenient que veia la directiva de Joan Laporta era la falta de continuïtat que ha tingut el jugador. Fins fa una setmana, l'internacional espanyol no havia disputat ni un sol minut en tota la temporada a causa de problemes al maluc, que el van portar a perdre's fins a 41 partits del Liverpool.

Quan semblava que tots els problemes al maluc havien estat solucionats, el jugador va reaparèixer el cap de setmana passat. Jürgen Klopp, conscient que la plantilla necessita algú de la qualitat de Thiago Alcántara, el va alinear davant de l'Arsenal després de prop de 10 mesos inactiu. Tot i això, al cap de cinc minuts el jugador va sentir molèsties musculars.

Tot i que encara no s'ha comunicat quant de temps estarà de baixa Thiago Alcántara, s'espera que sigui per un període perllongat. Encara que molts culers haurien desitjat el seu retorn, sembla difícil que l'espanyol pugui tornar a vestir la samarreta culer.