Home de cabell canós parlant davant d'una bandera verda amb escriptura àrab.
FUTBOL

90 milions i adeu! Joan Laporta li suplica que sigui el fitxatge nº1 d'Aràbia Saudita

Joan Laporta necessita fer una dolorosa venda per poder fitxar els objectius de Flick

Joan Laporta, president del FC Barcelona, ha estat una figura clau en la reestructuració del club des del retorn al càrrec el 2021. La seva experiència i coneixement del futbol li han permès prendre decisions estratègiques crucials per tornar el Barça a l'elit del futbol mundial. Tot i això, un dels reptes més significatius que ha enfrontat és la necessitat d'equilibrar les finances del club, que s'han vist greument afectades els últims anys.

Des del retorn, Joan Laporta ha estat molt actiu, buscant reforçar l'equip amb jugadors de qualitat mentre s'esforça per mantenir els comptes del club en ordre. Ha fet incorporacions importants, però també ha hagut de considerar la venda de jugadors clau per assegurar l'estabilitat financera. L'estratègia del president ha estat clara: construir un equip competitiu sense comprometre el futur financer, i aquest estiu ho haurà de tornar a fer.

Un home amb vestit i corbata està assegut en una cadira en un escenari amb llums de colors morats i vermells, al costat d?una taula que té l?escut del FCB.

Joan Laporta necessita vendre i l'Aràbia Saudita pot oferir 90 milions

El FC Barcelona ha estat bregant amb un deute significatiu, cosa que ha obligat Joan Laporta a considerar la venda d'alguns dels seus jugadors més valuosos. Entre els noms que han sorgit com a possibles sortides hi ha Frenkie de Jong i Ronald Araújo. Tot i això, el que no esperava el mandatari culer era que des d'Aràbia Saudita poguessin solucionar els problemes del Barça amb un fitxatge galàctic.

Jorge Jesus, l'entrenador de l'Al-Hilal, ha mostrat un fort interès a endur-se Raphinha a l'Aràbia Saudita. L'oferta inicial d'Al-Hilal ha estat significativa, però Joan Laporta ha deixat clar que només considerarà vendre Raphinha per una quantitat propera als 90 milions d'euros. Aquesta xifra no només reflecteix el valor de Raphinha al mercat, sinó també la necessitat del Barça d'obtenir una compensació adequada per una de les estrelles.

Perquè la transferència es completi, falta convèncer Raphinha perquè accepti l'oferta i decideixi mudar-se a l'Aràbia Saudita. La decisió del jugador serà crucial en aquest procés, ja que la seva acceptació determinarà si el Barça pot concretar una venda que ajudaria enormement a equilibrar les finances.

Joan Laporta té clar que Raphinha ha de sortir

Joan Laporta s'enfronta a decisions difícils en el seu esforç per mantenir el FC Barcelona competitiu i financerament estable. De Jong o Araújo són grans opcions per fer caixa, però el seu favorit és Raphinha. I ara podria complir el seu somni si accepta anar-se'n a l'Aràbia Saudita.

Sigui com sigui, l'oferta d'Al Hilal per Raphinha és un exemple clar de com Joan Laporta ha d'afrontar el futur. No pot cometre bogeries i, per molt dolorós que sigui, la necessitat de vendre és superior a qualsevol altre aspecte. Ara només falta que l'oferta de l'Al-Hilal es formalitzi i que Raphinha accepti perquè el Barça guanyi 90 milions d'euros.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: