Joan Laporta amb un gran somriure al costat de Florentino Pérez mirant al capdavant amb cara d'enuig

FUTBOL

Joan Laporta deixa escapar una joia per a La Masía, se'n va al Reial Madrid

Els dos grans d'Espanya estaven en disputa per la propera promesa del futbol, però els madrilenys s'han imposat

Joan Laporta ja encara el proper mercat de fitxatges i està estudiant totes les opcions possibles. El Barça no passa per un bon moment econòmic i totes les inversions s'han de mirar molt bé. Per aquesta raó, el president està en constants converses amb Deco i el seu seguici.

Per la mala situació en què es troba Joan Laporta, el millor és invertir en possibles talents. És molt més econòmic pagar per un noi que apunta maneres que per un futbolista que ja ha esclatat. Ara, per desgràcia, el president ha perdut una de les millors promeses; el Reial Madrid se l'ha pres.

Joan Laporta ha perdut una joia

Joan Laporta és un dels presidents que més aposta pel planter i s'ha vist al llarg d'aquests darrers anys. El Barça inverteix força diners a La Masia i Xavi Hernández sap aprofitar-ho molt bé. Ja tenien pensat qui seria el proper fitxatge, però els madrilenys s'han interposat i les coses s'han complicat.

Joel Pérez és un davanter de 16 anys de primer nivell que juga pel Gimnàstic de Tarragona, en qualitat de cedit pel RCD Espanyol. En principi, el Barça era el primer a la llista i el tancaria en no gaire. Finalment, es diu que el Reial Madrid s'ha avançat i que ja el té gairebé tancat.

Xavi Hernández mira a un costat en primer pla amb Joan Laporta subjectant un micròfon darrere seu

No és la primera vegada que el Barça i els madrilenys veuen les cares per algun fitxatge. Fa poc, el Barça ha tancat Byron Mendoza, que també era a l'òrbita del Reial Madrid. Ara, casos com el de Lamine Yamal, Héctor Fort i Pau Cubarsí són la demostració perfecta dels talents que surten de La Masia.

La Masia i Joan Laporta, mà a mà

Joan Laporta segueix apostant pel talent de la casa i ja veiem, cada vegada més, joves al primer equip. A més, Xavi Hernández aposta pels nois igual que el president. Si tot segueix de la mateixa manera, només és qüestió de temps que vegem més promeses debutant.

Lamine Yamal és un exemple que surten grans coses de La Masia. Actualment, el PSG està disposat a pagar 200 milions d'euros. Ara, el Reial Madrid li ha pres al Barça un dels millors fitxatges que podia fer, Joel Pérez.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: