Andreas Christensen amb l'escalfament abans d'un partit del FC Barcelona
FUTBOL

El 'fitxatge' d'Andreas Christensen no convenç, el Barça ja valora 3 alternatives

El danès no ha aconseguit adaptar-se finalment a la nova demarcació i l'arribada d'un pivot és prioritària per a la directiva

Un dels problemes principals que ha hagut d'afrontar Xavi Hernández han estat les lesions. La plantilla culer ha patit moltes baixes durant moments puntuals de la temporada, cosa que ha minvat el rendiment de l'equip. Els resultats obtinguts no han estat els esperats i això ha provocat que el tècnic català hagi de deixar el càrrec en finalitzar la temporada.

Un cop decidida la seva continuïtat com a entrenador del Barça, Xavi Hernández no va dubtar a fer experiments. El mal rendiment ofert per Oriol Romeu com a pivot ha portat el tècnic català a apostar per Andreas Christensen en aquesta demarcació.

Andreas Christensen no supera la prova

S'esperava que el jugador d'Ulldecona oferís una millor versió, però això no s'ha produït, fet que ha obligat Xavi Hernández a buscar solucions d'emergència. Durant diversos moments de la temporada, pràcticament tots els jugadors de la línia medul·lar del FC Barcelona han jugat com a pivots. Com que cap no ha rendit al nivell esperat, el català va optar per donar l'oportunitat a Andreas Christensen.

El danès, per les seves característiques físiques i futbolístiques, a priori semblava que encaixaria bé. En els seus primers partits com a pivot va estar força encertat, i la presència de Frenkie de Jong el va ajudar a no desencaixar-se. Tanmateix, en el partit contra el Granada se'l va veure fora de posició, i va deixar en evidència que aquesta no és la seva posició natural.

Joan Laporta i Deco, a la recerca d'un pivot

Veient que Andreas Christensen no soluciona el problema al pivot, la directiva culer té clar que, de cara al pròxim mercat de fitxatges, la prioritat és reforçar aquesta posició. Tant Joan Laporta com Deco valoren diferents candidats, tenint com a prioritat la incorporació d'Aleix García. El jugador del Girona és del gust de la secretaria tècnica i el fitxatge no costaria més de 15 milions d'euros.

Un altre candidat és Dion Lopy, actual jugador de l'Almeria. El jugador senegalès està fent una gran temporada, cosa que ha despertat l'interès de diversos clubs. Atès que el més probable és que l'Almeria acabi baixant a segona divisió, la incorporació de l'africà de 22 anys no suposaria un cost elevat.

D'una altra banda, les alternatives més cares que estudia Joan Laporta són Joshua Kimmich, Martín Zubimendi i Andre Onana. El jugador de l'Everton agrada molt a Deco, però la seva incorporació es podria elevar fins als 60 milions d'euros, una xifra que sembla que està molt lluny del saldo disponible del club culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: