Bernardo Silva celebra un triomf amb els braços enlaire amb l'escut del Barça al fons

FUTBOL

El fitxatge de Bernardo Silva es cobra la primera víctima al Barça, no hi caben tots

Joao Félix ha il·lusionat els culers amb unes declaracions sobre el centrecampista i un blaugrana es pot veure afectat

Bernardo Silva és un dels millors jugadors del món i podria arribar al Barça al pròxim mercat. Fa diverses temporades que el portuguès és una peça clau del Manchester City i la majoria dels grans d'Europa el volen. Així i tot, sembla que el migcampista té cert sentiment pel club català i es podria fitxar.

El Barça passa per una mala situació econòmica, però aquest estiu rebrà 100 milions d'euros per la venda de les llotges VIP del nou Camp Nou per 10 anys. Això, sumat a la venda d'algun jugador que no seria necessari, farà que Joan Laporta pugui fitxar. Un dels culers es pot veure afectat per l'arribada de Bernardo Silva i la seva possible sortida és real.

Fitxarà Bernardo Silva pel Barça?

Bernardo Silva ha fet 9 gols i 5 assistències en 39 partits; uns números molt bons per a un centrecampista. A més, el portuguès pot jugar a l'extrem dret, que és una posició en què també se'l veu còmode. Joao Félix ha dit públicament que creu que l'ha convençut i aquest estiu podríem veure l'eix central del Manchester City de blaugrana.

Bernardo Silva i Joao Félix tenen molt bona relació, i, l'altre dia, el culer va dir en una entrevista que el seu company li havia preguntat per moltes coses de Barcelona. Un exemple de pregunta és que com funcionava el tema fiscal a Espanya, i això és una cosa que no es pregunta només per curiositat. Malauradament, la seva arribada podria desencadenar la sortida de Raphinha, que ha perdut el lloc a l''11' titular per Lamine Yamal.

Joan Laporta amb un gran somriure i Raphinha al fons preocupat
Raphinha pot estar en problemes | Europa Press, @raphinha

Raphinha va estar lesionat a l'inici de temporada i Lamine Yamal, en pocs partits, va aconseguir il·lusionar tots els culers. Tenint en compte que el brasiler no té gaire protagonisme i que Bernardo Silva pot jugar d'extrem, l'actual culer podria ser venda d'estiu. També es diu que el Barça buscarà un extrem esquerre i, per això, el davanter ja no tindrà espai en cap lloc.

Raphinha, sentenciat

Raphinha juga molt bé i té bones actuacions, però Lamine Yamal, actualment, està per sobre seu. A més, la clàusula de rescissió de Bernardo Silva és de 58 milions, quantitat que el Barça pot pagar amb l'ingrés de les llotges. Així mateix, sobrarien 42 milions per fitxar un pivot defensiu, que fa molta falta al Barça.

Bernardo Silva pot jugar d'extrem dret, així que si Lamine Yamal es lesionés, ell podria cobrir la posició. El Barça ingressarà prou diners per poder presentar una oferta al centrecampista. Sabrem més sobre això a l'estiu, però les declaracions de Joao Félix han il·lusionat tots els culers.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: