Hansi Flick amb un somriure mirant a un costat amb Xavi Hernández al fons
FUTBOL

Hansi Flick envia el successor de Xavi lluny del Barça: Primera oferta de fitxatge

L'arribada del tècnic alemany ha provocat molts canvis al Barça, no només el de Xavi

El mes de gener passat, Xavi va anunciar que no continuaria a la banqueta del FC Barcelona, però mesos després, Laporta el va ratificar en el càrrec i, dies després, el va fer fora. Sens dubte, els darrers mesos han estat realment caòtics i l'estabilitat ha brillat per la seva absència. Finalment, l'elegit per la directiva culer ha estat Hansi Flick; tot i això, no ha estat l'únic candidat que ha estat sonant aquests mesos.

Joan Laporta i Deco tenien diferents preferències per rellevar Xavi i ha quedat demostrat a la llarga llista de candidats que ha aparegut. De Zerbi era una opció interessant, així com Motta o Klopp. Ara bé, si la decisió hagués depès exclusivament del director esportiu, l'elegit hauria estat Rafa Márquez.

Rafa Márquez rep una oferta d'un equip de LaLiga

El rendiment destacat de Rafa Márquez al capdavant del Barça Atlètic no ha passat desapercebut. El mexicà ha despertat l'interès de diversos equips de Primera Divisió que busquen renovar les banquetes de cara a la temporada que ve. Entre els clubs interessats hi ha la UD Las Palmas i el Reial Oviedo, tots dos ansiosos per comptar amb l'experiència i el talent del tècnic mexicà.

Rafa Márquez amb el pol del FC Barcelona mirant a càmera sobre un fons de color vermell

En el cas de la UD Las Palmas, el nom de Rafa Márquez ha sorgit com un candidat fort per suplir García Pimienta, que ha estat contractat pel Sevilla. El conjunt canari està considerant seriosament el mexicà a causa de la seva capacitat per formar joves talents i el seu èxit al Barça Atlètic.

La fórmula que van implementar amb García Pimienta, fitxant-lo després de no ser renovat pel segon equip del Barça, es podria repetir amb Rafa Márquez. D'aquesta manera, l'equip canari buscaria emular els bons resultats obtinguts aquesta temporada.

El Reial Oviedo també ha mostrat interès en Rafa Márquez, valorant-ne l'experiència i l'èxit en la formació de jugadors joves. Tot i això, l'equip asturià es troba per ara a play-offs, cosa que fa que per al tècnic mexicà aquesta oferta pugui no resultar tan atractiva.

Rafa Márquez brilla amb el Barça Atlètic

Rafa Márquez ha demostrat ser un tècnic capaç de desenvolupar talent i de competir al nivell més alt. Sota la seva direcció, el filial blaugrana ha mostrat un estil de joc atractiu i competitiu, posicionant-se com un equip fort a la categoria. El seu èxit no només s'ha mesurat en termes de resultats, sinó també en la capacitat del tècnic per desenvolupar joves promeses i preparar-les per al futbol d'elit.

El Barça Atlètic ha acabat la temporada regular en tercera posició i ha aconseguit un total de 70 punts, que els ha permès lluitar pel play-off d'ascens a Segona Divisió.

Amb la possibilitat de fer el salt a un equip de Primera Divisió, Rafa Márquez té l'oportunitat de demostrar la seva vàlua a LaLiga. Tanmateix, la decisió final dependrà de les ofertes que rebi i dels seus propis objectius professionals. De moment, el tècnic mexicà està enfocat en els play-offs d'ascens amb el Barça Atlètic i ha decidit no prendre cap decisió fins que s'acabi del tot la temporada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: