Joan Laporta amb un somriure mirant a l'escut del Mallorca
FUTBOL

El Mallorca fa un favor a Joan Laporta: pregunta pel fitxatge que ningú vol

El president podria ingressar uns diners extres amb qui ningú comptava gràcies a una venda inesperada

Joan Laporta encara el mercat de fitxatges d'estiu i ja està treballant en les possibles incorporacions. Així i tot, cal no oblidar-se de les vendes, les sortides per finalització de contracte i les cessions. El Barça compta amb molts jugadors a les seves files i algun haurà de sortir si volen incorporacions.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i vol aprofitar totes les ofertes de mercat. Joan Laporta està aconseguint que l'entitat remunti i entren ingressos constantment. L'últim podria ser gràcies a un futbolista que ja no forma part del club.

Joan Laporta i les seves genialitats

Joan Laporta ha fet una neteja considerable a la plantilla i també ha portat jugadors nous. Un exemple clar és el dels Joaos, que segons ha afirmat el president al seu pòdcast, és probable que continuïn vinculats al Barça. Ara, el Barça rebrà diners per un extrem que ja van vendre, però del qual es van guardar part dels drets.

L'antic culer en qüestió és Ez Abde, que va fitxar pel Reial Betis a finals de 2023 per 7,5 milions. Per desgràcia per al marroquí, no ha aconseguit establir-se a l''11' inicial dels andalusos i podrien donar-li sortida aquest mateix estiu. Relevo ha informat que el Mallorca està molt interessat en l'atacant gràcies a Jagoba Arrasate, que va comptar amb ell a l'Osasuna.

Imatge d'Abde amb la samarreta del Real Betis

Per sort per al Barça, Joan Laporta es va reservar el 50 % dels drets d'Ez Abde i ara podria ingressar diversos milions. L'extrem no tindria problemes al Mallorca i entraria ràpidament a la plantilla inicial. Els culers seguiran molt de prop la seva futura venda, que de moment no està, ni de bon tros, assegurada.

Ez Abde fa que el Barça guanyi diners

El que demostra que Ez Abde no està destacant al Betis són els números: porta un gol en 28 partits. Encara que només ha estat absent en 10 partits, tampoc és molt rellevant quan és al camp. Actualment, el marroquí té un valor de 12 milions d'euros.

Joan Laporta és expert a treure diners de qualsevol lloc i la pròxima victòria podria ser la venda d'Ez Abde. El Mallorca segueix de prop els seus passos i podrien preguntar per ell ben aviat. Malgrat que encara no hi ha res segur, els andalusos se'n podrien desfer en el pròxim període de fitxatges.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: