Un home amb expressió seriosa davant d?un fons amb l?escut del FC Barcelona.
FUTBOL

Hansi Flick ja exigeix als seus jugadors i així serà la primera setmana de pretemporada

S'acosta un gran canvi al mètode d'entrenament del Barça i l'alemany ja ha començat

La pretemporada és un moment crucial per a qualsevol equip i el Barça no n'és l'excepció. Amb l'arribada de Hansi Flick com a nou entrenador, els jugadors del Barça s'enfronten a un canvi significatiu en la forma de treball. Hansi Flick, que destaca pel seu enfocament disciplinat i rigorós, ja ha començat a imposar les exigències, i la primera setmana de pretemporada promet ser intensa i transformadora.

La recent arribada de Hansi Flick

Hansi Flick, exentrenador del Bayern de Munic i de La Selecció alemanya, ha assumit el comandament del Barça amb grans expectatives. La seva reputació per revitalitzar equips i portar-los a noves altures el precedeix, i els aficionats culers estan ansiosos per veure com implementarà la seva visió al club català. Hansi Flick ha deixat clar des del principi que el seu enfocament serà exigent i meticulós, tot esperant el millor de cadascun dels seus jugadors.

A la primera reunió amb alguns integrants de l'equip, l'entrenador va subratllar la importància de la puntualitat, la professionalitat i el compromís total. Aquest enfocament disciplinat no només es reflecteix en els entrenaments, sinó també en la conducta dels jugadors fora del camp, assegurant que representin el Barça amb la màxima integritat.

Joan Laporta i Hansi Flick posant amb una samarreta del FC Barcelona

Mètode d'entrenament

Divendres es farà una doble sessió d'entrenament, mentre que dissabte, l'equip principal només s'entrenarà al matí. Diumenge hi haurà una altra doble sessió, tancant la setmana amb un total de sis entrenaments.

És important esmentar que la preparació del Barça es desenvoluparà a Barcelona fins al 28 de juliol. Data en què el primer equip sortirà cap als Estats Units per començar una gira nord-americana que inclourà els tres primers amistosos de l'estiu. Aquestes trobades seran contra el Manchester City, el Reial Madrid i l'AC Milan.

Hansi Flick vol tornar el Barça a la seva Època Daurada

Hansi Flick ha deixat clar que el seu objectiu és tornar a portar el Barça a l'elit del futbol europeu. Això implica guanyar títols i desenvolupar un estil de joc atractiu i efectiu. La pretemporada és el primer pas en aquest procés i l'entrenador està decidit establir una base sòlida per a l'èxit futur.

Conscients de la reputació i les expectatives del seu nou entrenador, els jugadors del Barça estan preparats per treballar de valent i adaptar-se a les seves exigències. La primera setmana de pretemporada serà una prova de foc. Però també una oportunitat perquè l'equip s'uneixi sota la direcció de Hansi Flick i comenci a desenvolupar l'estil de joc que esperen mostrar la temporada que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: