Un home amb expressió seriosa davant d?un fons amb l?escut del FC Barcelona.
FUTBOL

El Betis puja l'oferta a 7M, però Deco vol que sigui el nou Joao Cancelo del Barça

Deco ja sap que el Betis vol pagar 7M per una perla del Barça, però la venda no és una opció per culpa de Joao Cancelo

Deco ja ha tornat de les seves vacances i ja ha començat a treballar al mercat de fitxatges en clau Barça. Deco sap que el Barça, més enllà de múltiples necessitats, té un gran objectiu al davant: aconseguir retenir el nou Joao Cancelo, que té una oferta del Betis. La proposta del Betis ronda els 7 milions, però la resposta de Deco és clara: la perla del Barça no es mou, ja que ha d'ocupar el rol de Joao Cancelo.

Deco voldria comptar amb els serveis de Joao Cancelo, però sap que el Manchester City exigeix 25 milions d'euros i que el Barça no disposa d'aquests recursos per reforçar el lateral. Amb tot això, Deco no vol deixar escapar el nou Joao Cancelo, que té una oferta per sortir del Barça a canvi de 7 milions d'euros, proposta insuficient per ara. El Barça té moltes necessitats, però Deco considera que mantenir els drets d'un jove lateral serà clau per al futur del primer conjunt culer que liderarà el DT Hansi Flick.

Deco en primer pla davant de les oficines del FC Barcelona

Per la seva banda, Joao Cancelo reconeix que el seu futur és incert i, encara que voldria seguir al Barça, entén que tot dependrà del Manchester City anglès. Ara com ara, el club que lidera Pep Guardiola no cessa i, per tant, Deco està obligat a rebutjar altres ofertes per un lateral que interessa clubs com el Betis. A més, per si no fos poc, Deco vol que aquest lateral, ja establert a l'elit del futbol, es quedi al Barça i arrenqui el curs amb Hansi Flick.

Joao Cancelo no segueix i Deco rebutja l'oferta de 7M del Betis: "És molt poc i és la nostra perla..."

Deco està vivint una arrencada de mercat de fitxatges complexa, però el director esportiu del Barça ho té molt clar: el Betis no fitxarà el nou Joao Cancelo per 7M. Tot i els múltiples dubtes formulats amb relació a la feina de Deco, el director esportiu portuguès està responent i està treballant perquè el Barça aconsegueixi tots els seus objectius. Un d'aquests passa per confirmar la continuïtat del nou Joao Cancelo, que farà la pretemporada amb la primera plantilla culer de Hansi Flick malgrat qui li pesi.

El Barça vol anar al mercat de fitxatges per incorporar-hi, però Deco també recorda que serà vital retenir tot aquell talent jove que realment pot ser útil per a Hansi Flick. Hi haurà moltes sortides, però Deco vol que el Barça eviti la venda d'un crac que té una proposició del Betis, club andalús que pagaria uns 7M per fitxar el jugador. El Barça, per ara, es nega a completar la venda, ja que Deco vol que es converteixi en el lateral dret titular del nou Barça que està construint el teutó Hansi Flick.

Potser Joao Cancelo no segueixi al Barça, però Deco ha trobat la solució: rebutjar la proposta de 7 milions del Betis perquè la perla pugi al primer equip. Deco tindrà molta feina per endavant, però té molt clar el repte principal a què s'enfronta el Barça: evitar vendes innecessàries i que debilitin severament el conjunt.

El Betis puja l'oferta a 7M, però Deco vol que sigui el nou Joao Cancelo del Barça

Fa diverses setmanes que el Betis insisteix en un jugador i ha pujat la seva oferta fins als 7 milions d'euros. De moment, Deco entén que la proposta és més que insuficient, en part perquè vol que aquest lateral polivalent, amb molta projecció, sigui el nou Joao Cancelo de Barça. Tot està obert, però de moment sembla que Deco està guanyant una guerra que el Betis també esperava poder resoldre com més aviat millor.

El futur de Joao Cancelo no és clar i Deco està obligat a esperar abans de tancar qualsevol venda. El Betis proposa 7 milions d'euros, però Deco vol esperar, ja que entén que aquest jugador té molt de futur i pot arribar a ser important amb Hansi Flick. De quin jugador es tracta? Parlem d'un carriler molt jove i amb experiència que, tret de gir radical, començarà a tenir protagonisme amb el primer conjunt que dirigeix Hansi Flick.

Fem referència, més concretament, a Gerard Martín, lateral espanyol de 22 anys amb contracte en vigor amb el Barça fins al juny del 2025. S'esperava que Gerard Martín fes la pretemporada amb el Barça Atlètic, però Deco vol que sigui el Joao Cancelo del Barça de Hansi Flick i no acceptarà cap petició. El Betis haurà de pujar la seva aposta si es vol emportar el futbolista, ja que Deco sembla tenir clar que Martín pot ser important sota la tutela del DT Hansi Flick.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: