Hansi Flick i Joshua Kimmich, el mà a mà
FUTBOL

Hansi Flick rebutja el fitxatge d'un Campió del Món, només vol Joshua Kimmich

El tècnic alemany sembla tenir clara la seva llista de prioritats i hi està el seu compatriota

El FC Barcelona està decidit a reforçar la plantilla amb la incorporació d'un pivot d'alt nivell. Entre els jugadors que han captat l'atenció de la directiva culer, Joshua Kimmich es destaca com l'opció preferida. El jugador del Bayern de Munic és vist com una peça clau per a l'esquema del nou entrenador del Barça, Hansi Flick. La necessitat d'un migcampista de qualitat és evident i Kimmich sembla ser l'escollit per complir aquest rol a l'equip.

Hansi Flick, que recentment va assumir el comandament del Barça, té clar que Joshua Kimmich és una prioritat per a la temporada que ve. La relació entre Flick i Kimmich es remunta a la seva etapa al Bayern, on tots dos van compartir èxits significatius. L'entrenador alemany considera que el pivot pot ser la figura central al migcamp del Barça, aportant lideratge, visió de joc i una capacitat defensiva sòlida.

Tot i això, la situació econòmica del Barça representa un desafiament considerable. L'entitat catalana passa dificultats financeres que podrien complicar la incorporació de Joshua Kimmich. Tot i aquests obstacles, Hansi Flick segueix ferm en la seva decisió i prefereix esperar que es donin les condicions adequades per fitxar el migcampista alemany.

Joshua Kimmich en primer pla amb cara de preocupació

El rebuig a Adrien Rabiot

En aquest context, sorgeix la possibilitat d'incorporar Adrien Rabiot, el centrecampista francès que recentment va acabar el contracte amb la Juventus de Torí. Rabiot, campió del Món amb França el 2018, ha estat ofert al Barça com una opció a cost zero. Tot i la seva disponibilitat i la seva experiència, Hansi Flick ha decidit no considerar aquesta opció.

Segons fonts properes al club, Flick està convençut que Joshua Kimmich és la peça que necessita per completar el projecte al Barça. La decisió de rebutjar Rabiot reflecteix la determinació de l'entrenador d'assegurar que cada fitxatge compleixi les seves expectatives i necessitats tàctiques. Encara que Rabiot és un jugador talentós, Flick no hi veu el perfil ideal per enfortir el migcamp culer.

El futur del migcamp del Barça només passa per Joshua Kimmich

La negativa de Flick a incorporar Rabiot subratlla la importància que l'entrenador alemany atorga a tenir un equip cohesionat i ben estructurat. El Barça continua explorant opcions per millorar la plantilla, però amb la premissa de mantenir un alt estàndard de qualitat i adequació tàctica.

Adrien Rabiot conduint la pilota amb la samarreta de la Juventus de Torí

A mesura que s'acosta la temporada que ve, la directiva del Barcelona haurà de treballar intensament per trobar solucions financeres que permetin l'arribada de Kimmich. La determinació de Hansi Flick i la seva visió clara per a l'equip poden ser factors decisius a la recerca d'un migcamp sòlid i competitiu.

Mentre que l'interès per Adrien Rabiot va ser rebutjat, el Barça continua enfocat a la possible incorporació de Joshua Kimmich. La direcció esportiva, encapçalada per Joan Laporta i amb el suport incondicional de Hansi Flick, buscarà totes les opcions per portar el jugador alemany al Camp Nou. La temporada que ve promet ser crucial per al Barça, i la composició del migcamp serà fonamental en els èxits futurs.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: