Luis Enrique amb cara de sorpresa amb els escuts de Chelsea i FC Barcelona
FUTBOL

El Chelsea ofereix 40 milions per un fitxatge del Barça que Luis Enrique ha rebutjat

El club londinenc sembla haver-se fixat en un jugador culer que prèviament havia estat rebutjat pel tècnic espanyol

El FC Barcelona enfronta una situació econòmica desafiant i necessita recaptar prop de 200 milions d'euros en vendes per equilibrar les seves finances. Dins aquesta estratègia d'ajust financer, Raphinha es perfila com un dels principals candidats per deixar el club el proper estiu. La directiva culer espera obtenir una quantitat significativa amb la venda de l'extrem brasiler aprofitant el seu bon rendiment durant la part final de la temporada.

Raphinha ha estat un actiu valuós per al Barça sota la direcció de Xavi Hernández. La seva habilitat per desbordar per la banda, crear oportunitats de gol i contribuir amb tants importants ha elevat el nivell i el valor de mercat. Aquesta revaloració ha portat la directiva a pensar en una xifra més alta per al seu traspàs, però les primeres ofertes rebudes no han agradat al club català.

Raphinha al radar del Chelsea

Un dels equips que ha mostrat més interès a Raphinha és el Chelsea, encara que també n'hi ha d'altres com el PSG de Luis Enrique que han rebutjat el fitxatge. Segons diversos mitjans anglesos, el club de la Premier League ha fet una oferta pel brasiler. Tot i això, aquesta proposta no ha superat els 40 milions d'euros, una xifra que el Barça considera insuficient atès el potencial i el recent rendiment del jugador.

Muntatge de Raphinha amb l'escut del Chelsea

La directiva culer busca una oferta que reflecteixi adequadament el valor de Raphinha, especialment considerant que la seva sortida és necessària per generar ingressos significatius. A més de l'interès del Chelsea, el brasiler també ha estat vinculat al Paris Saint-Germain. Amb la possible sortida de Kylian Mbappé, Luis Enrique està buscant reforçar el seu atac i el brasiler va aparèixer als seus plans.

Tot i això, l'interès de l'equip parisenc sembla haver-se refredat, i actualment no estan considerant seriosament la seva incorporació. Aquesta manca d'ofertes convincents ha complicat els plans del Barça d'obtenir una venda lucrativa per Raphinha.

El Barça espera rebre noves ofertes per Raphinha

La situació de Raphinha il·lustra la complexitat de la tasca que enfronta el Barça. Necessiten vendre jugadors de qualitat per recaptar fons, però també cal assegurar-se que les ofertes rebudes reflecteixin el veritable valor dels seus actius. El brasiler és un jugador que podria atraure una oferta substancial, però fins ara, les propostes no han aconseguit les expectatives del club.

El Barça continua buscant maneres d'alleujar la situació financera i Raphinha és una peça clau en aquests plans. Tot i la seva importància a l'equip i el seu bon rendiment recent, el club està disposat a escoltar ofertes que permetin assolir els seus objectius econòmics. Veurem quin equip finalment es fa amb els serveis del brasiler i si el club culer aconsegueix la xifra desitjada.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: