Luis Enrique en primer pla amb Toni Kroos al fons
FUTBOL

Adeu Reial Madrid, Luis Enrique es queda amb l'hereu de Toni Kroos

Toni Kroos es retira a final de temporada, però Luis Enrique s'oposa a l'arribada del seu substitut ideal al Bernabéu

El Reial Madrid continua a la recerca del reemplaçament de Toni Kroos. Molts experts assenyalen que ja no hi ha un talent com l'alemany a tot el mercat. No obstant això, sí que hi ha diverses opcions que el club blanc valora amb insistència.

Jamal Musiala, Florian Wirtz o Nicolo Barella són alguns dels noms anotats a l'agenda de Florentino Pérez. Ara bé, per un motiu o un altre, la realitat és que cap dels tres arribarà aquest estiu. En canvi, el que sí que és un fet és que Toni Kroos no hi serà la temporada que ve.

Davant aquest escenari, Florentino Pérez és plenament conscient que al Reial Madrid li cal aquest centrecampista creatiu i compromès que pugui generar futbol des de la medul·lar. Ara com ara, Carlo Ancelotti té molt de múscul amb Aurélien Tchouaméni o Eduardo Camavinga, però falta qualitat i claredat amb la pilota controlada. Característiques que sí que reuneix el far del PSG, que ha completat una gran temporada amb Luis Enrique i que podria ocupar perfectament el rol de Toni Kroos al Reial Madrid.

El relleu de Toni Kroos juga al PSG de Luis Enrique

Vitinha ha estat un dels millors jugadors del PSG aquesta temporada i Luis Enrique ho ha deixat molt clar davant els mitjans. El seu rendiment ha estat magnífic i l'espanyol no en valora la sortida de cap manera. Entén la necessitat del Reial Madrid després de la marxa de Toni Kroos, però no permetrà que Vitinha marxi.

Vitinha fent una passada en el partit del PSG davant el Dortmund

Per aquest motiu, Luis Enrique ja ha decidit comunicar a la directiva del PSG el seu desig de blindar-lo de cara a aquest estiu. La continuïtat de Vitinha és crucial per a la reconstrucció parisenca després de l'adeu de Mbappé. Va arribar al club francès per només 41 milions d'euros i aquest curs ha anotat 9 gols i 5 assistències en 46 partits.

Evidentment, el rendiment de Vitinha el col·loca a la pole per substituir Toni Kroos. Tot i això, ara mateix no està en venda i sembla complicat que ho estigui. És el favorit de Luis Enrique i el seu valor de mercat, situat en 50 milions, complica l'operació.

Sigui com sigui el Reial Madrid trobarà molt a faltar Toni Kroos. El teutó ha estat clau en els darrers èxits blancs i Carlo Ancelotti ara haurà de pensar una solució a la seva absència. És insubstituïble i Florentino Pérez ho sap, així que tampoc pretén tirar la casa per la finestra per Vitinha, encara que això sí, és un clar objectiu per al mercat de fitxatges.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: