Artem Dovbyk en primer pla amb l'escut del FC Barcelona al fons
FUTBOL

El Barça ja treballa en el fitxatge d'Artem Dovbyk: La primera oferta és temptadora

El club culer busca una nova referència ofensiva i sembla estar interessat en l'actual pitxitxi de LaLiga

Amb l'arribada de Hansi Flick a la banqueta del FC Barcelona, la planificació per a la temporada que ve ha pres un nou rumb. La directiva, encapçalada per Laporta, comptaria tant amb Robert Lewandowski com amb Vitor Roque per liderar la línia ofensiva. El nou entrenador culer sembla haver deixat clar al president que la continuïtat d'aquests dos davanters és prioritària.

Malgrat aquesta seguretat en els seus davanters actuals, el Barça està decidit a continuar reforçant el seu atac. En aquest context, Joan Laporta ha mostrat un interès elevat a aconseguir els serveis d'Artem Dovbyk, que ha brillat aquesta temporada al Girona. Sota les ordres de Míchel, l'ucraïnès ha aconseguit ser el pitxitxi de la competició, anotant un impressionant total de 24 dianes.

El Barça s'interessa en Artem Dovbyk

El Barça manté una relació excel·lent amb el Girona, cosa que podria facilitar les negociacions. S'espera que les dues directives es reuneixin les pròximes setmanes per discutir possibles acords. Joan Laporta és conscient del potencial d'Artem Dovbyk i hi veu una oportunitat per afegir profunditat i talent a la plantilla culer.

Artem Dovbyk escalfant amb la roba del Girona abans d´un partit

Una de les estratègies que el Barça podria fer servir per facilitar el fitxatge d'Artem Dovbyk és incloure Eric García a l'operació. El defensor català ha tingut una gran temporada com a cedit al Girona, consolidant-se com un pilar a la defensa de Míchel. De fet, es rumoreja que Joan Laporta podria oferir 20 milions més la passada del central a canvi de l'ucraïnès.

Eric García podria tenir un paper clau a l'operació

Ara bé, el Girona tindria les seves pròpies prioritats. Tot i l'interès en Eric García, el club català prefereix una venda completa d'Artem Dovbyk per obtenir liquiditat immediata, en lloc de fer intercanvis. La necessitat d'enfortir les seves finances podria portar el club gironí a buscar ofertes que arribin a xifres elevades pel seu davanter estrella.

La situació d'Artem Dovbyk ha captat l'atenció de diversos clubs d'Europa, cosa que podria complicar les aspiracions del Barça si la competència s'intensifica. No obstant això, la bona relació entre els dos clubs i l'interès mutu en certs jugadors podrien ser factors decisius en l'operació.

Joan Laporta està decidit a reforçar la davantera del Barça i els darrers rumors situen el club culer interessat en la incorporació d'Artem Dovbyk. L'excel·lent relació amb el Girona i l'interès per Eric García podrien facilitar les negociacions, tot i que sembla que la venda del davanter ucraïnès és la prioritat del Girona.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: