Home parlant per micròfon amb l'escut del Rayo Vallecano de fons.
FUTBOL

El futur capità del Barça se'n va al Rayo Vallecano: Joan Laporta tanca el fitxatge

El president es desentén i provoca una fugida inesperada al FC Barcelona

Joan Laporta va arribar a la presidència en un moment molt dolent i ha intentat remuntar l'entitat de totes les maneres possibles. Així i tot, la situació econòmica encara no és la millor i els culers estan modificant totes les seves plantilles. Hi ha molts jugadors que s'han quedat molt a prop del primer equip, però que no han pogut arribar-hi.

La crisi financera no permet a Joan Laporta fer grans fitxatges, però, a més, ha hagut de desprendre's de diversos cracs per tenir massa jugadors. En concret, un dels que apuntava més alt no continuarà al Barça la temporada que ve. Ara, diversos mitjans ja asseguren que té un acord per jugar a Primera Divisió.

Joan Laporta el deixa escapar

Joan Laporta, segons diu, fa tot el que està a la seva mà pel club; deixar marxar alguns futbolistes també forma part de la seva feina com a president. El mandatari culer és conscient que hi ha una sobrecàrrega de defensors i ha volgut posar-hi remei. Malgrat que el futur de Mika Faye encara és incert, els de la Ciutat Comtal han deixat escapar un central que promet molt.

Dos homes posant junts, un amb una jaqueta grisa i samarreta negra, i l'altre amb un vestit fosc i corbata. Són en un entorn interior amb un fons desenfocat que sembla tenir colors blau i vermell. Tots dos estan somrient i mirant cap a la càmera.

El filial ha comptat amb diversos defensors de confiança aquesta temporada, com ara Mika Faye i Pelayo Fernández. El segon va ser indiscutible la temporada passada, però ha perdut protagonisme aquesta darrera. Una situació que ha obligat Joan Laporta a ensenyar-li la porta de sortida.

Sembla que Joan Laporta no li ha fet cap proposta perquè no compten amb ell per al futur. Com que és un dels capitans, Pelayo Fernández s'ha hagut d'acomiadar d'un dels seus clubs de formació (probablement, el més important). Això sí, el periodista Matteo Moretto ha informat que ja té un contracte signat amb el Rayo i que serà oficial ben aviat.

Joan Laporta no compta amb Pelayo Fernández

En principi, la incorporació de Pelayo Fernández s'anunciarà durant aquests pròxims dies. L'acord del central amb el conjunt madrileny s'estendrà fins a 2028, així que és probable que el vegem a primera divisió d'aquí a una mica. Ja té 21 anys i està força format, així que el seu moment podria arribar pròximament.

El problema de Joan Laporta vindrà si Ronald Araújo i Mika Faye acaben marxant, ja que tindria baixes significatives a la rereguarda. Si això arriba a passar, el Barça haurà passat de tenir sobrecàrrega de centrals a estar-ne escàs. Aviat sabrem com queda la plantilla per afrontar la temporada que ve.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: