Dos homes amb samarretes del FC Barcelona, un amb uniforme d?entrenador i l?altre amb uniforme de jugador, amb un fons de colors vermell i blau.
FUTBOL

El dard d'Ilkay Gündogan a Xavi Hernández reflecteix quin fitxatge necessita el Barça

El migcampista esclata contra el seu exentrenador i deixa veure com s'ha sentit a l'equip culer aquest any

Ilkay Gündogan va arribar al Barça abans que comencés aquesta darrera temporada després de guanyar-ho tot amb el Manchester City. A l'equip anglès, l'alemany va tenir un paper molt important, sent una de les peces clau i capità. Així i tot, va preferir no renovar i anar-se'n a l'equip de la Ciutat Comtal a la recerca de nous reptes.

El Barça no hauria pogut assumir el seu fitxatge per culpa dels problemes econòmics que pateix, però el migcampista va arribar a cost 0. Ilkay Gündogan ha signat un bon any i per a molts s'ha convertit en un imprescindible a l'equip culer. Ara, el jugador, que sempre es mostra sincer a les rodes de premsa, ha esclatat contra Xavi Hernández.

Ilkay Gündogan parla del seu paper sota les ordres de Xavi Hernández

Xavi Hernández va arribar al Barça en un moment molt mal moment, però ha fet una feina excel·lent a l'entitat catalana i ha aconseguit que els aficionats vegin una mica de llum. Tenint en compte que molts dels fitxatges que demanava no han arribat, els seus resultats no han estat gens dolents. Els de la Ciutat Comtal no s'han pogut permetre gaires incorporacions, però la d'Ilkay Gündogan va ser una gran 'bomba' amb què ningú comptava.

Ilkay Gündogan celebra el gol davant el Reial Madrid

Fa poc, Ilkay Gündogan ha parlat sobre els seus canvis constants al centre del camp. “Amb el Barça, he jugat a tots els llocs on em necessitaven, així que ha estat una mica caòtic, amb molts canvis de posició”. Les lesions a l'equip culer han fet que l'alemany s'hagi hagut d'adaptar.

Encara que Ilkay Gündogan ha esclatat contra els canvis, quan va fitxar pel Barça ja sabia a què s'exposava. A més, no és la primera vegada que es queixa de quelcom que pot passar. Les últimes declaracions semblen una indirecta per a Xavi Hernández, però quan va arribar al Barça declarava tot el contrari.

Les declaracions d'Ilkay Gündogan fa uns mesos el contradiuen

Cal remarcar que Ilkay Gündogan no s'ha mogut del centre del camp; és a dir, no ha jugat, per exemple, de lateral. Quan va arribar al Barça, va afirmar: “Estic llest per a qualsevol cosa. Per jugar més defensiu o més ofensiu. Ho he pogut demostrar els últims anys. Soc capaç d'interpretar els diferents papers que es necessitin al màxim nivell. Sé què requereix cada paper".

Encara que ara ha volgut esquivar-ho, fa uns mesos deia que s'adaptaria a allò que calgués. Per tant, Ilkay Gündogan ha esclatat injustament contra Xavi Hernández, ja que ell mateix s'ha mostrat disposat a rotar. Veurem si aquestes declaracions tenen més rellevància o queden en l'oblit.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: