Frenkie de Jong mira a l'estesa amb una mà recolzada a la barbeta

FUTBOL

Frenkie de Jong no es talla, raja de la premsa i ho recrimina a un periodista

El centrecampista del Barça ha comparegut en roda de premsa i ha atiat els mitjans de comunicació per les últimes notícies sobre ell

El Barça s'enfronta al Nàpols en el partit corresponent a l'anada dels vuitens de final de la Champions. Com és habitual en aquesta competició, la prèvia del partit compta amb la compareixença de l'entrenador de l'equip i un jugador. En aquesta ocasió, Frenkie de Jong ha estat el triat per sortir a parlar.

El neerlandès està en boca de tots pel seu futur i per les notícies que hi han anat apareixent. El futbolista, per la informació que ha sortit, no ha respost a l'oferta de renovació que li va proposar el Barça fa uns mesos i, encara que Xavi Hernández ha dit que és imprescindible, no es pot assegurar la seva presència a l'equip la temporada que ve.

Frenkie de Jong no es talla i ataca la premsa

Tot i això, el futbolista ha sorprès amb les seves declaracions i ha atiat la premsa per la informació que ha anat sortint. "La veritat és que últimament estic evitant, una mica emprenyat fins i tot amb el que escriu la premsa en general. Surten moltes coses que no són veritat. No ho puc entendre que alguns de vosaltres van dient mentides i no us doni una mica de vergonya" .

Preguntat pel que li enfada més, Frenkie de Jong ha parlat sobre el seu contracte. "Per exemple parleu del meu contracte, de la meva situació, salari... És molt fum, molta mentida. Dieu que cobro 40 i tal.. i està molt lluny del que realment cobro. S'han inventat una història que no és veritat".

"Estic molt feliç al Barça. Sempre ho he dit. És el club dels meus somnis. Espero seguir aquí molts anys", ha afirmat.

Sobre si les informacions poden sortir del club, Frenkie de Jong ha declarat que “no ho puc dir, espero que no. Jo sé que moltes coses s'inventen, sé del que esteu parlant. Ho esteu fent en general amb molta gent, jugadors , entrenadors... no tinc la sensació que canviarà, però no podeu escriure coses que no són veritat.

"Considero el club com els meus companys, el vestidor, la gent amb qui treballo. És de meravella, de 10. Ho estic gaudint. La premsa... cadascú pot tenir la seva opinió, però les mentides... heu de canviar això", ha prosseguit.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Sobre si ha rebut oferta de renovació, Frenkie de Jong l'ha recriminat directament a Ferran Martínez, periodista de Mundo Deportivo. "Esteu escrivint coses que no són. Mundo Deportivo... Per què ho esteu fent? Inventant coses..."

Tot i això, malgrat que ha estat preguntat diverses vegades sobre aquesta oferta de renovació del Barça, Frenkie de Jong no ha respost.

Respecte al partit, Frenkie ha dit que “estem amb molta il·lusió. Fa uns anys que no hem estat en aquesta fase. El Nàpols té molt bon equip, amb jugadors de màxim nivell. Els està costant la Lliga, però serà un partit difícil”