Kylian Mbappé amb cara de sorpresa amb Robert Lewandowski apuntant endavant amb el dit

FUTBOL

Per què Mbappé no cobrarà menys que Lewandowski al Reial Madrid: les xifres reals

Després de la confirmació del fitxatge del crack francès Kylian Mbappé pel Reial Madrid, el debat en relació amb el que cobrarà ja està servit, però totes les xifres reals estan sent ocultes per evitar ser descobertes

Kylian Mbappé jugarà al Reial Madrid a partir de la temporada que ve. L'astre francès, que ja va comunicar que abandonarà el PSG a finals de temporada, signarà amb el conjunt blanc per les properes cinc temporades, convertint-se així en el seu nou fitxatge galàctic. I és que Florentino Pérez ha tornat a donar una altra copa a sobre de la taula i, el millor de tot, és que ha aconseguit tornar a encendre les masses.

Com és habitual, quan es dona un fitxatge d'aquestes magnituds sorgeixen moltes qüestions amb relació al salari i al cost total de l‟operació. I, amb Mbappé , no seria per a menys. En les últimes hores s'han publicat moltes dades, però la veritat és que cap no està sent acurada amb la realitat.

I no és per desconeixement, sinó que més aviat és per desvergonyiment o voluntat d'amagar la realitat. Alguns digitals i rotatius fins i tot s'han atrevit a comparar el futur sou de Mbappé al Madrid amb què passarà a cobrar Lewandowski. Cosa que, sense anar més lluny, només pretén generar polèmica i enfrontar, encara més, aficionats de Barça i Reial Madrid.

Al mig de tota una temporada oficial amb títols com LaLiga EA Sports o la Champions League en joc, el caos ha arribat amb el mercat de fitxatges. Un mercat de fitxatges que, a més, serà clau també per al Barça de Joan Laporta, obligat a reaccionar després de la bomba de Florentino Pérez, que va acompanyat d'un sorprenent regal.

Joan Laporta ho nega, però el Barça vol vendre Lewandowski per aquest motiu: "estem ofegats i ve Mbappé..."

El Barça ho nega perquè encara queda temporada al davant i hi ha títols oficials en joc, però la decisió està presa. El club culer vol vendre a Lewandowski aquest proper mercat d'estiu i, segons ha pogut saber e-Notícies, els motius són més que evidents. En primer lloc per l'edat del golejador, que aquest proper mes d'agost farà 36 anys.

Tot i que Lewandowski manté un estat físic impecable, els anys passen i aquesta agilitat que el caracteritzava s'ha anat perdent. El killer ja no està fi al control, s'associa més aviat poc i cada vegada pateix més als duels contra els defenses. A més, al Barça preocupen molt els seus emoluments, que passarien a ser de 18 milions d'euros nets anuals en cas que la temporada que ve segueixi vestint de blaugrana.

Unes quantitats que el Barça li va signar i que, si no es rebaixen, hipotecaran pràcticament tot el marge salarial del primer equip culer. L'ariet polonès és lluny de la seva millor versió golejadora i, a més, està deixant alguns detalls propis d'aquell líder tòxic que pensa més en la persona que en l'equip. Uns detalls que, tristament, encara es tenen més en consideració en el moment que es confirma la dolorosa arribada de Mbappé al Reial Madrid.

Per què Mbappé no cobrarà menys que Lewandowski al Reial Madrid: les xifres reals

El sou de Lewandowski passarà a ser desorbitat si el Barça no aconsegueix que, d'alguna manera, es rebaixi un salari estampat en un oficial que Joan Laporta li va signar. Ara com ara sembla complicat, però el cert és que el president culer té bona relació amb el representant del '9' i, per tant, l'acord no seria complicat d'assolir.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Ara bé, les últimes hores s'han volgut camuflar les dades reals del fitxatge de Mbappé pel Reial Madrid. De fet, s'ha dit que el francès, després d'arribar a acabar vinculació amb el PSG, només cobraria 30 milions d'euros de prima de fitxatge. Cosa que és certa, però que es tracta d'una quantitat anual que es multiplicarà pels 5 anys que ha signat.

Així, ja d'entrada Mbappé percebrà 150 milions d'euros només de prima de fitxatge per arribar lliure al Reial Madrid des de París. Això, sumat al sou de 14 milions d'euros nets per temporada, significarà que el francès, si compleix el contracte, guanyi 70 milions d'euros nets més. En resum, que Mbappé cobrarà més del doble del que guanya Lewandowski al Barça, per més que es vulgui edulcorar des de la capital blanca d'Espanya.