Muntatge de Florentino Pérez amb Luis Enrique mirant-se
FUTBOL

Fitxatges Reial Madrid: Luis Enrique i el PSG també volen el central dels 18 M€

El club parisenc s'uneix al Reial Madrid en la pugna per una de les grans revelacions de la temporada a la Ligue 1

La plantilla del Reial Madrid és una de les més completes del futbol espanyol. Els blancs compten amb talent sobrant en totes les seves línies. Tanmateix, la dura lesió de Militao ha manifestat la imperiosa necessitat de fitxar un nou central.

El tàndem format per Rüdiger i Alaba no està resultant tan temible com semblava. Per aquest motiu, Florentino Pérez ja busca un nou integrant per a la defensa del Reial Madrid. El mandatari vol trobar un central jove i amb gran projecció perquè capitanegi la parcel·la defensiva durant molts anys.

Complint amb aquestes premisses, es postula com a candidat favorit el francès Leny Yoro, del Lilla. Té 18 anys i està sent una de les grans sensacions d'aquesta temporada a la Ligue 1. Tant és així que, els últims dies, el PSG s'ha unit al Reial Madrid en la licitació per aconseguir els seus serveis.

Leny Yoro, de l'ostracisme a cridar l'interès de grans clubs

Gairebé sense fer soroll, Leny Yoro s'ha convertit en un dels defenses més prometedors del panorama europeu. El curs passat ja va disputar 13 partits amb el primer equip del Lilla, apuntant maneres. Aquest any, amb 18, s'ha establert a l'onze titular de Paulo Fonseca.

Leny Yoro només es va asseure a la banqueta a la primera jornada de la Ligue 1. A la segona, va entrar a la gespa al 80' i, des d'aleshores, ningú l'ha mogut de la titularitat. És el defensor més jove de la plantilla del Lilla, però també el que més partits ha jugat.

A més, ja suma dos gols a la lliga francesa i un més a l'Europa League. Contundent en el xoc i ràpid al tall, la seva altura (1,90 m) l'assevera com un defensor impertèrrit. I per això, amb dues desenes de partits a l'elit, ja està trucant a la porta de grans clubs europeus.

Reial Madrid i PSG, ferms a buscar Leny Yoro

Fins ara, l'arribada de Leny Yoro al Reial Madrid s'augurava previsible, ja que era el club de més prestigi que s'hi havia interessat. Taxat en 18 milions, Florentino Pérez valorava la seva incorporació de cara a l'estiu que ve. Tot i això, s'ha sumat a la festa el PSG i això pot perjudicar el pla del club blanc.

L'equip de Luis Enrique anhela el fitxatge per a aquest mateix mercat hivernal. La lesió de Kimpembe ha evidenciat la necessitat de reforçar la línia defensiva com més aviat millor. Les mancances en aquesta parcel·la estan sent cabaloses en aquest primer tram de temporada.

Així doncs, el bo de Leny Yoro, amb tot just 18 anys, ja encapçala la llista d'objectius d'equips de la magnitud del Reial Madrid i del PSG. I, tret de sorpresa, canviarà el nord francès per la capital del país gal o la d'Espanya.