Florentino Pérez sobre un fons blanc i negre
FUTBOL

Està sent el millor del Reial Madrid, però se n'anirà: problema per a Florentino Pérez

Florentino i Ancelotti volen que continuï al Reial Madrid, però el seu camí està arribant al final de manera inevitable

Toni Kroos és un jugador determinant per al Reial Madrid i ha estat l'encarregat, amb Modric, de distribuir el joc. El migcampista fa 9 anys que és al Reial Madrid i s'ha guanyat l'afecte dels madridistes i de tots els aficionats. No només pel seu joc, sinó també per la seva cavallerositat dins i fora del camp; s'ha vist que és un jugador especial.

L'alemany ha tingut un parell de lesions que han estat determinants a la seva carrera, una d'elles va ser fa poc més d'un any. Va patir un microtrencament a l'isquiotibial esquerre, que de primeres no sembla gens greu, però per a algú de més de 30 anys… És un jugador que ha estat molts anys a l'elit i qualsevol cosa el pot deixar fora definitivament.

Toni Kroos amb la samarreta del Reial Madrid
Està cansat Toni Kroos? | Europa Press

Toni Kroos respon a les mentides i deixa clara la seva posició

Toni Kroos va renovar amb el Reial Madrid fins a l'estiu de 2024, factor que ja ens indica que encara té futbol per a estona. Així i tot, hi havia molta gent que parlava sobre una possible sortida al gener, i l'alemany va respondre: "alguns ja no saben què inventar-se". Però és veritat que el migcampista també ha deixat clar més d'una vegada que vol retirar-se abans d'empitjorar.

Tenint en compte que té 33 anys i que encara és en un bon nivell, es va acostant el moment de la retirada. Toni Kroos va assegurar que es volia retirar quan estigués en un bon nivell, no vol arribar al punt d'"arrossegar-se pel camp". El tema de la retirada ha estat un dels més comentats al centre del camp madridista i ha agafat potència els últims mesos.

Toni Kroos és un dels millors centrecampistes de la història, de manera que la seva retirada serà comentada per tot el món. L'alemany ha afirmat que no vol allargar la seva carrera més del necessari i que el físic va cada vegada més en contra seva. Les lesions que ha tingut i l'exigència de les competicions el pressionen cada cop més.

Toni Kroos genera un dilema a Florentino Pérez

Toni Kroos ja va deixar clar que no entrava en els seus plans jugar a la lliga de l'Aràbia Saudita i que estava molt content al Reial Madrid. Va admetre que no entén els joves que marxen només pels diners, donant a entendre que les bones carreres es fan a Europa. L'alemany està disputant la desena temporada al Reial Madrid i ja és història blanca.

Haurem de seguir molt de prop Toni Kroos i el Reial Madrid, que es quedarà amb un buit considerable al centre del camp si decideix marxar. De fet, Florentino Pérez no sap què fer si finalment decideix anar-se'n, ja que és un jugador insubstituïble, tal com també ha reconegut Carlo Ancelotti.