Imatge de Florentino Pérez al Santiago Bernabéu
FUTBOL

Els 15 milions que poden deixar el Reial Madrid sense el seu nou fitxatge galàctic

El conjunt blanc pot quedar-se a les portes d'obtenir un dels millors del món en la seva posició

El Reial Madrid està en preparació per a la temporada que ve, perquè aquest estiu anirà a totes a la recerca de tenir el millor equip possible. Els blancs volen tornar a regnar a Europa i, si no poden aquesta temporada, la següent es prepara amb una gran quantitat de diners. La veritat és que els blancs fa anys que no han fet una gran incorporació, que cridi l'atenció i il·lusioni l'afició.

L'única excepció recent és la de Jude Bellingham, per la qual Florentino va pagar 103 milions d'euros. Més enllà de l'anglès, el fitxatge fracassat d'Eden Hazard va ser la darrera escletxa de galàctics que hi va haver al Santiago Bernabéu. Però això pot acabar l'any que ve, amb l'arribada de Kylian Mbappé al Reial Madrid.

A més de l'astre francès, també hi ha una altra petició que és a sobre de la taula de Florentino Pérez. El president del Reial Madrid és conscient que la situació de l'elegit no és bona, però és un dels millors del món en la seva posició. Per aquest motiu, vol pagar una gran quantitat de diners per portar-lo, però potser això no és suficient…

El fitxatge d'Alphonso Davies pel Reial Madrid continua en l'aire

Aquest nom és ni més ni menys que el lateral del Bayern, Alphonso Davies, un reforç necessari per al Reial Madrid. La veritat és que els blancs compten amb dos laterals drets: Ferland Mendy i Fran García. El primer no té la confiança del cos tècnic, mentre que el segon no té tanta experiència per ser titular indiscutible.

Muntatge Ferland Mendy amb Fran Garcia
Ferland Mendy i Fran García no compten amb la confiança de Carlo Ancelotti | Europa Press

Per aquest motiu, el canadenc és la prioritat número 2 (la 1 és Mbappé, per descomptat) per al mercat estiuenc. De fet, diverses fonts han assegurat que el tracte ja estava tancat i que l'acord Madrid-Davies era total. Una pista del pacte ja tancat eren les declaracions del representant de Davies, Nedal Huoseh, al periodista Fabrizio Romano.

"No vull menysprear el Bayern, però el Reial Madrid i les seves 14 Champions… Sempre he estat fan d'aquest equip i sentir que estan interessats en un jugador que representes et fa sentir orgullós", va comentar Huoseh. Ara bé, les coses podrien haver canviat d'un dia per l'altre per als madridistes.

I és que, segons informa Sport Bild, Davies encara té una proposta de renovació del Bayern de Múnic. A començaments d'any, el canadenc tenia tancada la seva renovació, amb el club germà oferint 12 milions per temporada. Tot i això, el canvi en la direcció esportiva va frenar en sec qualsevol negociació.

Ara, amb Cristopher Freund al capdavant de la direcció esportiva, Davies vol una millor oferta. El canadenc espera aconseguir 15 milions d'euros a l'any, situant-se a dalt de tot de l'escala quant a salari. D'aquesta manera, els muniquesos hauran aconseguit renovar-lo, fent qualsevol cosa impossible perquè es quedés.

Alphonso Davies al costat de l'escut del Reial Madrid
Alphonso Davies és l'objectiu n. 1 del lateral esquerre per al Reial Madrid | Canva Pro

La importància d'Alphonso Davies per als bavaresos l'ha expressada el tècnic del Bayern de Múnic, Thomas Tuchel. "És el nostre jugador i és un titular indiscutible; sap que l'apreciem i per a mi, com a entrenador, és un tema sense més ni més. És al lloc adequat, jugant al màxim nivell tots els partits", va comentar el tècnic muniquès.

Encara més, confia plenament en la seva directiva per renovar-lo. "La situació contractual dels jugadors no influeix en la meva tasca, d'això s'encarreguen Christoph Freund (director esportiu) i Jan-Christian Dreesen (CEO). Tinc plena confiança que establiran les bases perquè tot funcioni", ha destacat Tuchel.

El Reial Madrid no dona per perdut Alphonso Davies, però mira unes altres opcions

Malgrat la insistència del Bayern de Múnic, el Reial Madrid no es dona per vençut i esperarà pacientment el moviment del canadenc. Al club blanc no volen repetir un cas Mbappé amb Alphonso Davies. Per aquest motiu, esperaran fins a l'estiu per si hi pot haver alguna notícia.

De tota manera, en el cas que el fitxatge d'Alphonso Davies no es produeixi, hi ha opcions alternatives, com és la de Miguel Gutiérrez. L'espanyol costaria a l'estiu 8 milions d'euros, per la qual cosa és una gran opció, segons informa Eduardo Inda al Chiringuito de Jugones. Caldrà veure com pot acabar aquest cas.