Thibaut Courtois mirant al capdavant amb el rostre seriós
FUTBOL

El Reial Madrid li posa fàcil a Thibaut Corutois amb un fitxatge de 25 milions

Thibaut Courtois ja coneix què passarà amb el futur de la porteria del Reial Madrid

Thibaut Courtois va arribar al Reial Madrid el 2018 procedent de la Premier League, i des de llavors s'ha consolidat com un dels millors porters del món. Amb la seva imponent estatura i reflexos, ha estat crucial en moments decisius, ajudant l'equip a guanyar títols importants, incloent-hi la Champions League i LaLiga.

Tot i això, després de la seva lesió, el Reial Madrid ha hagut de prendre decisions crucials respecte a la seva porteria, on Andriy Lunin ha estat clau. L'ucraïnès ha brillat quan li ha tocat participar i ha creat un greu problema a la cúpula blanca. Això sí, aquest estiu podria quedar tot resolt gràcies a una gran oferta.

Thibaut Courtois celebrant amb Andriy Lunin pensatiu amb la mà a la barbeta

El dilema de Carlo Ancelotti amb Andriy Lunin

Andriy Lunin, el jove porter ucraïnès, ha estat el suplent habitual de Thibaut Courtois durant anys fins a la lesió. Des de llavors ha mostrat la seva qualitat i potencial a cada oportunitat que ha tingut. Ara bé, la seva suplència a la final de la Champions ha estat un punt d'inflexió i podria accelerar els esdeveniments.

Tot i el seu bon rendiment, Carlo Ancelotti va optar per donar les claus de la porteria blanca a Thibaut Courtois. Una decisió que ja estava presa des de fa temps, però que la inoportuna grip B que va patir l'ucraïnès va acabar de cuinar. La suplència d'Andriy Lunin va ser un cop dur per a la seva moral, i podria ser el detonant perquè acceptés sortir del Reial Madrid.

Sí, perquè Andriy Lunin té molt clar que no vol continuar escalfant la banqueta i buscarà altres opcions. En concret, podria acceptar l'oferta que acaba d'arribar a les oficines del Reial Madrid. I és que el Newcastle està disposat a pagar 25 milions d'euros per aconseguir els seus serveis.

El Newcastle fa un favor a Thibaut Courtois

L'oferta del Newcastle podria simplificar les coses per a Carlo Ancelotti, permetent al club concentrar-se a Thibaut Courtois com el seu guardià indiscutible de la porteria. Amb Andriy Lunin buscant més temps de joc, el traspàs al Newcastle podria ser beneficiós per a totes les parts. Per al Reial Madrid, els 25 milions d'euros de la venda proporcionarien fons addicionals per reforçar altres àrees de l'equip.

La porteria del Reial Madrid enfronta un canvi potencial amb l'oferta del Newcastle per Andriy Lunin. Mentre que Thibaut Courtois segueix sent una figura vital per a l'equip, la possible sortida de Lunin podria resoldre el dilema de tenir dos porters talentosos competint per temps de joc. Carlo Ancelotti i la directiva del Reial Madrid hauran d'avaluar acuradament aquesta situació per assegurar que l'equip mantingui la seva fortalesa a la porteria les properes temporades.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: