Sergi Roberto mirant a l'estesa mentre salta al camp amb la roba d'escalfament del FC Barcelona
FUTBOL

Sergi Roberto se'n va a un equip Champions i deixa el seu lloc a un fitxatge gratis

El jugador català difícilment podrà continuar al Barça i ara negocia la seva incorporació a un nou club

El futur de Sergi Roberto al FC Barcelona estaria arribant al final. Les poques possibilitats de continuar a la plantilla culer han quedat evidenciades amb l'arribada de Hansi Flick. L'alemany no compta amb l'actual capità del Barça, cosa que ha portat el jugador a avaluar diferents propostes d'altres clubs.

Fa unes setmanes, la renovació de Sergi Roberto amb el Barça es donava per segura sota la direcció de Xavi Hernández. Tot i això, la sortida de Xavi i l'arribada de Hansi Flick han canviat radicalment el panorama. La continuïtat del jugador de 32 anys s'ha vist compromesa, i la seva permanència al club català sembla cada cop menys probable.

L'interès del Girona en Sergi Roberto

El Girona, que competirà en la pròxima edició de la Champions League, ha mostrat un gran interès a fitxar Sergi Roberto. Conscient de l'experiència i la versatilitat que pot aportar el jugador, Míchel està disposat a oferir-li un nou desafiament en la seva carrera. La incorporació de Sergi Roberto podria proporcionar un impuls significatiu al vestidor del Girona, ajudant a consolidar la presència en competicions europees.

Sergi Roberto manté la pilota dins del camp al costat de Kylian Mbappé

Oportunitat d'or per a Julián Araujo

La sortida de Sergi Roberto deixaria un lloc important a la plantilla del Barça, el qual podria ser ocupat per Julián Araujo. El jugador nord-americà ha tingut una temporada destacada en qualitat de cedit a Las Palmas, guanyant-se la confiança de Hansi Flick. El seu rendiment ha estat consistent i, si aconsegueix impressionar a la pretemporada, és probable que es quedi a la plantilla culer per a la temporada que ve.

El Barça, sota la direcció de Hansi Flick, sembla que està en un procés de renovació i reestructuració. La partida de Sergi Roberto seria una decisió alineada amb els plans del nou tècnic per revitalitzar el vestidor. Julián Araujo, amb la seva joventut i el seu talent, es presenta com una opció viable i econòmica per reforçar la defensa del Barça.

La marxa de Sergi Roberto al Girona marcaria el final d'una era al FC Barcelona i obriria una nova oportunitat per a joves talents com Julián Araujo. L'experiència del capità podria ser un actiu valuós per al Girona en la seva aventura a la Champions League, mentre que el Barça continuaria endavant amb el seu procés de renovació sota la direcció de Hansi Flick. Els pròxims dies seran crucials per definir el futur de Sergi Roberto i els moviments al mercat de fitxatges del Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: