Deco en primer pla amb un amago de somriure al costat de Vitor Roque amb cara d'enuig

FUTBOL

Deco ja negocia amb el Porto: Vitor Roque a canvi d'un extrem desconegut

El Barça pot aconseguir un interessant 2x1 gràcies al conjunt portuguès

Al FC Barcelona, un dels seus joves talents, Vitor Roque, no sembla estar als plans de Xavi Hernández per al pròxim curs. Tot i ser l'única adquisició del club al passat mercat hivernal, el seu impacte ha estat limitat, i Deco ja està explorant opcions per trobar-li una nova destinació.

L'arribada de Vitor Roque al Barça es va avançar per intentar resoldre els problemes ofensius que l'equip va mostrar a la primera meitat de la temporada. Originalment planificada per al pròxim mes de juny, Deco va decidir avançar la seva incorporació amb l'esperança que el jove brasiler pogués marcar la diferència.

Ara bé, malgrat el seu gran potencial i l'elevat cost del seu fitxatge, 30 milions fixos i uns altres 30 més en variables, Vitor Roque amb prou feines ha tingut oportunitats. De fet, la seva participació ha estat tan escassa que Deco ja ha decidit que se n'anirà aquest mateix estiu i li ha trobat un gran destí a Portugal.

Vitor Roque xutant a porteria just abans de començar un partit

Deco enviarà Vitor Roque al Porto?

Vitor Roque va ser una petició de Deco i no de Xavi, motiu que ha portat el tècnic a brindar-li pocs minuts. Aquesta manca d'oportunitats ha despertat l'interès de molts clubs en el fitxatge. Equips de LaLiga i la Premier estarien encantats de poder comptar amb un '9' de tant de futur, encara que l'última opció que ha sorgit l'envia a Portugal.

Sí, sembla que el Porto està realment interessat a fitxar Vitor Roque. Els portuguesos mantenen una gran relació amb Deco, ja que va passar per les seves files quan era jugador, i podrien sortir amb avantatge. A més, per acabar de convèncer el director esportiu del Barça, el club portuguès podria oferir a un gran futbolista com a moneda de canvi.

A Portugal parlen d'un possible bescanvi Vitor Roque - Pepê

Segons el diari A Bola, Porto i Barça tenen interessos recíprocs que podrien derivar en un intercanvi de jugadors. El club portuguès està interessat a adquirir a Vitor Roque, mentre que Deco podria estar interessat en Eduardo Gabriel Aquino Cossa, més conegut com a Pepê.

Pepe en pla mitjà posant per escoltar l'himne de la Champions amb l'escut del FC Barcelona darrere

Pepê, de 27 anys, ha tingut una temporada destacada, sumant 8 gols i 10 assistències en els 48 partits oficials que ha disputat. Amb un contracte fins al juny de 2027 i una clàusula de rescissió de gairebé 70 milions d'euros, la seva adquisició directa seria difícil per al Barça. No obstant això, la possibilitat d'un intercanvi amb Vitor Roque podria facilitar l'operació.

L'intercanvi beneficiaria tots dos clubs. El Barça podria obtenir un jugador amb experiència que podria contribuir immediatament, mentre que Vitor Roque tindria l'oportunitat de desenvolupar-se en un entorn més assequible. Veurem què passa, però és evident que Deco té una gran relació amb el Porto i l'intercanvi entre Vitor Roque i Pepê no és gens desgavellat.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: