Alphonso Davies al costat de l'escut del Reial Madrid

FUTBOL

Un fitxatge de 55 M€ s'ofereix al Reial Madrid abans que arribi Alphonso Davies

Un jugador amb passat madridista es deixa voler pel Reial Madrid abans que s'oficialitzi el fitxatge del canadenc

Florentino Pérez sembla tenir clar que una de les màximes prioritats per a l'estiu que ve és reforçar la línia defensiva. La plantilla madridista ha patit moltes baixes sensibles, especialment en defensa. Tot i les lesions d'Éder Militao, David Alaba i Thibaut Courtois, Carlo Ancelotti ha sabut refer-se i crear un bloc competitiu.

Els resultats obtinguts per l'equip, malgrat les baixes innombrables, han estat positius, i són els clars favorits per aconseguir el títol de lliga. Tot i això, Florentino Pérez no es conforma amb això i vol reforçar la plantilla.

Diversos jugadors finalitzen contracte el juny de 2024, com Nacho Fernández, Kroos i Modric. En el cas de l'internacional espanyol, el més probable és que aquesta sigui la seva última temporada com a madridista, cosa que podria fer que reforçar la línia defensiva sigui gairebé una obligació. S'espera que per al pròxim mercat de fitxatges, el Reial Madrid faci la incorporació d'un defensor central i d'un lateral esquerre.

L'arribada d'Alphonso Davies es refreda

Per a la posició de central, hi ha diversos candidats que agraden molt a la directiva madridista. Es preveu que el jugador que arribi sigui jove i amb una projecció alta. D'altra banda, per a la posició de lateral, es busca un perfil amb característiques semblants. En els últims mesos, s'ha parlat d'Alphonso Davies com l'objectiu de Florentino Pérez.

El jugador canadenc compta amb el gust del president i la seva arribada semblava només qüestió de temps. Atès que l'actual jugador del Bayern Munic no té intenció de renovar el seu contracte amb el club alemany i semblava que la seva sortida el pròxim estiu era una realitat. Tot i això, des d'Alemanya indiquen que el conjunt bavarès no vol desprendre's d'ell i planegen oferir-li una proposta multimilionària. Les últimes informacions indiquen que el seu fitxatge pel Reial Madrid es troba en 'stand by' i que es podria demorar més del que s'esperava.

Theo Hernández, l'alternativa

Davant d'aquesta situació, des d'Itàlia apunten que Theo Hernández s'hauria mostrat interessat a tornar al Reial Madrid. El jugador del planter madridista va marxar el 2019 a l'AC Milan a la recerca de nous reptes. Després de quatre anys com a jugador milanista, sembla que el francès està disposat a abandonar Itàlia per tornar a la capital espanyola.

Theo Hernández és considerat un pilar a la plantilla de l'AC Milan. Fa uns anys, va renovar el contracte amb l'entitat italiana, per la qual cosa, en cas que Florentino Pérez el vulgui fitxar, haurà de pagar una taxa important. Des d'Itàlia especulen que la venda del jugador podria rondar els 60 milions d'euros, una xifra força propera a allò que el president madridista volia pagar per Alphonso Davies.