Robert Lewandowski en primer pla mirant al cel amb Vitor Roque al fons amb la samarreta del Brasil

FUTBOL

El fitxatge que estudia Deco per competir amb Vitor Roque, Lewandowski té la clau

Les expectatives referents al davanter brasiler són molt altes, però la directiva de Joan Laporta li busca competència

Al Barça són conscients que el futur del club passa pels jugadors joves. La irrupció dels jugadors del planter és sens dubte un signe d'esperança per als aficionats culers de cara a competir en el futur per títols internacionals.

La situació econòmica del club actualment no permet fer grans incorporacions. Com que els jugadors de classe mundial no semblen estar a l'abast del Barça, la directiva té com a prioritat la incorporació de futbolistes joves.

El futur del Barça és molt prometedor i això a la directiva culer ho saben. Tenint Lamine Yamal i Vitor Roque a l'equip, la faceta ofensiva de la plantilla està coberta per als pròxims 10 anys.

Vitor Roque, la gran esperança de la directiva de Joan Laporta

Al club són conscients que a Vitor Roque encara no se li pot exigir. El brasiler només fa un mes i mig que és a la Ciutat Comtal i encara es troba en un procés d'adaptació. Però així i tot, el davanter ja ha mostrat centellejos del que pot arribar a ser.

A Vitor Roque, en els minuts que ha estat sobre el terreny de joc, pràcticament no se li pot retreure res. El davanter mostra entusiasme i ganes per voler marcar la diferència i això Xavi Hernández ho premia. Malgrat que les seves primeres setmanes com a jugador del Barça van ser complicades, a mesura que han avançat els dies, les oportunitats se li han estat presentant.

Tot i això, Lewandowski encara continua per davant. L'ariet polonès recupera sensacions i és el favorit de Xavi per ocupar la punta de l'atac. Això sí, sembla que Joan Laporta ja busca relleu, ja que l'edat no perdona ningú i Vitor Roque no pot carregar amb la responsabilitat del gol sent tan jove.

Benjamin Sesko, el relleu de Robert Lewandowski

Robert Lewandowski hauria apadrinat el davanter brasiler, conscient que l'arribada a Europa no hauria estat senzilla per al jugador. Al Barça saben que l'estada del polonès no serà gaire llarga i que Vitor Roque ha de ser la pròxima referència ofensiva de l'equip.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Joan Laporta, conscient d'això, sembla estar buscant ja un possible competidor per a Vitor Roque. Els últims dies, des d'Alemanya informen que el Barça està interessat en Benjamin Sesko. El jugador del RB Leipzig ha demostrat tenir un potencial elevat que ha captivat la directiva culer.

En diversos mitjans germànics es parla que, quan es produeixi la marxa de Robert Lewandowski, el Barça tindrà el nom de Benjamin Sesko apuntat a la seva agenda com a objectiu principal. Això sí, com hem dit, l'arribada de Benjamin Sesko està 100 % condicionada al futur de Lewandowski, que podria sortir si arriba una oferta que salvi econòmicament el FC Barcelona.