Pep Guardiola en primer pla amb cara de sorpresa amb Joao Cancelo al seu costat amb la mà darrere del cap

FUTBOL

L'única condició de Pep Guardiola al Barça per tancar el fitxatge de Joao Cancelo

Al Manchester City sembla que no pensen en la tornada del portuguès i estarien disposats a deixar-lo sortir sempre que el Barça accepti les pretensions de la venda

La junta directiva de Joan Laporta té diverses mesures pendents en relació amb la temporada que ve. Una de les prioritats, sens dubte, és trobar un nou tècnic que s'adapti a la filosofia del club i que permeti a la plantilla tornar a lluitar per títols.

A més, tant Deco com Joan Laporta són conscients que la plantilla ha de millorar i que calen fitxatges. Tot i això, l'èmfasi de la directiva estarà posat a reduir el cost de la plantilla i obtenir uns ingressos significatius.

Joan Laporta, disposat a incorporar Joao Cancelo

És força probable que la primera decisió que hagi de prendre la directiva de Joan Laporta de cara al curs que ve sigui sobre el fitxatge de Joao Cancelo. El lateral portuguès actualment pertany al Manchester City i tornarà a la dinàmica del club anglès en finalitzar la temporada actual. Xavi Hernández va demanar la seva arribada i el portuguès va oferir un gran rendiment al terreny de joc.

En tot just unes setmanes, Joao Cancelo va aconseguir el lloc de titular. El lusità ha estat una peça molt important per al tècnic culer, ja que pot ocupar tant la banda dreta com l'esquerra. Les baixes que ha patit Xavi Hernández han provocat que l'entrenador el col·loqués fins i tot al centre del camp gràcies a la seva polivalència i entesa del joc.

El Manchester City demana 15 milions d'euros per Joao Cancelo

La marxa de Xavi Hernández podria fer pensar que la incorporació permanent de Joao Cancelo no es produiria. El tècnic català va ser el gran valedor de la seva arribada i amb la seva sortida es va especular que la directiva no duria a terme el fitxatge. Tanmateix, atès el gran rendiment que ha ofert, s'espera que Joan Laporta intenti la seva arribada per al curs que ve.

Al Manchester City sembla que no compten amb Joao Cancelo. Pep Guardiola no voldria tenir-lo a la plantilla, de manera que la seva sortida podria ser viable. Des del club anglès són conscients dels problemes econòmics que viu el Barça i que difícilment podran arribar a unes quantitats altes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Ara bé, això no vol dir que regalaran Joao Cancelo, ja que esperen tancar el traspàs al voltant dels 15 milions d'euros. Des d'Anglaterra, especulen que amb aquestes xifres l'operació es podria tancar, ja que així el Manchester City podria anar a buscar Kadioglu, actual jugador del Fenerbahçe.

El lateral turc és la nova obsessió de Pep Guardiola i el vol a tot preu per al curs que ve. És cert que diners no falten al City, però la venda de Joao Cancelo pot deixar un matalàs econòmic suficient per abordar l'arribada de Kadioglu.