Andreas Christensen amb l'escalfament abans d'un partit del FC Barcelona

FUTBOL

Andreas Christensen obre la porta a un fitxatge clau per al Barça

La continuïtat del danès al club culer es troba en l'aire pel fet que amb la seva nova posició el club pensa a repescar un vell conegut

Un cop oficialitzada la sortida de Xavi Hernández del Barça, Joan Laporta ja comença a planificar els moviments del pròxim mercat de fitxatges. Tot i que a Xavi li hauria agradat continuar dirigint la banqueta del club, els mals resultats obtinguts per la plantilla no li ho han permès. Per tant, el míster s'ha vist obligat a deixar el càrrec abans d'hora, mentrestant Laporta ja està decidint què fer, per exemple, amb Andreas Christensen.

El baix rendiment que ha mostrat Oriol Romeu ha provocat que Xavi Hernández hagi d'experimentar per intentar solucionar els problemes que té l'equip a la posició del pivot. El d'Ulldecona no ha sabut adaptar-se ni estar a l'altura del repte, cosa que ha causat que Andreas Christensen avanci la seva posició a la línia medul·lar. El danès ja fa diversos partits consecutius que se situa com a pivot i deixa bones sensacions.

Andreas Christensen de pivot, l'experiment de Xavi Hernández

Andreas Christensen sembla haver-se guanyat la confiança de Xavi Hernández, que preferiria situar-lo com a pivot abans que com a central. La irrupció de Pau Cubarsí, sens dubte, ha donat la confiança al tècnic català d'avançar el danès, ja que el del planter supleix la baixa en defensa.

De moment, Andreas Christensen és tan sols un pegat. La directiva tindria clar que aquesta no és la seva posició i que per al pròxim mercat de fitxatges l'equip necessita un pivot d'alt nivell.

Eric García podria provocar que Andreas Christensen surti del club l'estiu que ve

No obstant això, per a la temporada que ve s'espera que Eric García formi part de la plantilla del FC Barcelona. El gran rendiment que ha mostrat el jugador del Girona ha fet que la directiva valori el seu retorn. Si finalment es produeix aquesta incorporació, el més probable és que algun defensor hagi de sortir, i Andreas Christensen en seria el sacrificat.

La gran temporada que està fent el danès pot provocar que diversos equips s'interessin a aconseguir la seva incorporació. Andreas Christensen té un gran valor internacional i, atès que el seu fitxatge es va produir a cost zero, tot allò ingressat seria benefici net.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

A més a més, la sortida d'Andreas Christensen seria suplerta amb la incorporació d'Eric García. La sortida de Xavi Hernández pot ser crucial per al futur del jugador danès al FC Barcelona. D'aquesta manera, Laporta aconseguiria un fitxatge clau per al futur del club, ja que mentre el danès deixarà una bona suma de milions, Eric García tornarà gratis per sanejar els comptes.