Ansu Fati en primer pla mirant a un costat amb l'escut del FC Barcelona al fons

FUTBOL

No renova i espera el Barça per treure el lloc a Ansu Fati, fitxatge galàctic

L'espanyol no està recuperant el nivell amb la cessió i podria marxar per donar pas a l'extrem ideal

Ansu Fati va sortir del no-res en un dels pitjors moments del Barça. A més d'una època de mals resultats, un gran deute aguaitava, i, evidentment, ha acabat explotant. L'extrem va aconseguir il·lusionar tothom i apuntava a ser una de les millors estrelles del món.

El Barça té el que és, probablement, el millor planter de tot el panorama futbolístic. Ansu Fati és un exemple dels resultats, però, per desgràcia, les lesions no l'han perdonat. Ha anat encadenat una darrere l'altra i ara el club ja sap qui serà el seu substitut.

Ansu Fati no tornarà al Barça

Ansu Fati va començar la seva mala ratxa amb una greu lesió al menisc i ha anat tenint una darrere l'altra. Al final, ha acabat cedit al Brighton, lloc on tampoc està tenint el protagonisme que s'esperava. A més, hi ha un jugador que agrada molt al Barça i ha rebutjat la renovació amb el seu equip perquè espera una oferta dels culers.

Estem parlant de Khvitxa Kvaratskhelia, l'extrem esquerre del Nàpols valorat en 80 milions d'euros. El davanter té contracte fins al 2027, però ha rebutjat l'ampliació de contracte proposada pels italians. La nova proposta incrementava el salari d'1,5 milions d'euros a 4, però el jugador en demana, com a mínim, 5.

Khvicha Kvaratskhelia aplaudeix al costat d'un escut del Barça

Khvitxa Kvaratskhelia no podrà sortir del Nàpols per menys de 80 milions, així que el Barça ha de vendre si vol tancar-lo. Sembla que el georgià busca nous reptes i que el club culer és el millor destí possible. La venda d'Ansu Fati seria una ajuda considerable per poder fitxar l'extrem, que encaixa perfectament en allò que necessiten els blaugranes.

Khvicha Kvaratskhelia és ideal per al Barça

Khvicha Kvaratskhelia té molt desbordament i és un jugador veloç, fort i complet; just el que fa falta al Barça. Ansu Fati tornarà a la Ciutat Comtal a finals de temporada, però no entra als plans de Xavi Hernández. En principi, la seva cessió tenia com a finalitat recuperar la confiança en ell mateix.

Ansu Fati és un davanter de molta qualitat que no ha aconseguit sortir de la mala ratxa. És possible que marxi una altra vegada quan torni al Barça. Per ara, no hi ha res segur, però és probable que Khvicha Kvaratskhelia segueixi esperant els culers.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: