Joshua Kimmich en primer pla sobre un fons blaugrana
FUTBOL

Joshua Kimmich posa una única condició per fitxar pel Barça

L'alemany sembla haver exigit un requisit a la directiva culer per canviar de club

El FC Barcelona continua tenint la vista posada en un dels noms més destacats del futbol europeu: Joshua Kimmich. El jugador del Bayern de Múnic, conegut per la seva versatilitat i qualitat al centre del camp, és un objectiu prioritari per al tècnic del Barça, Hansi Flick. La necessitat de reforçar la posició de pivot ha portat la directiva de Joan Laporta a considerar seriosament la incorporació de l'internacional alemany.

Joshua Kimmich té contracte amb el Bayern de Múnic fins a 2025. Aquesta situació contractual el converteix en una opció atractiva per al Barça, ja que permet dues possibles estratègies: fer una inversió ara o esperar fins a 2025 i tancar el seu fitxatge gratis. Tot i això, aquesta flexibilitat també atorga a l'alemany un considerable poder de negociació que pensa utilitzar.

La condició de Joshua Kimmich

Hansi Flick, el nou tècnic del Barça, ha deixat clar a la directiva que la incorporació d'un pivot d'alt nivell és crucial per a l'equip. Joshua Kimmich, amb la seva experiència i les seves habilitats, és el candidat ideal per enfortir el centre del camp culer. La capacitat de l'alemany per jugar en múltiples posicions i el seu lideratge al camp el converteixen en una adquisició estratègica.

Joshua Kimmich durant un partit amb la Selecció Alemanya controlant la pilota

Ara bé, el Barça es troba en una situació financera complicada, amb la necessitat d'equilibrar els seus comptes i evitar un increment insostenible de la massa salarial. Un escenari complicat per tancar els fitxatges desitjats, com el de Joshua Kimmich. Per si no n'hi hagués prou, l'exigència del pivot alemany fa encara més difícil l'acord.

Segons fonts properes al club, Joshua Kimmich ha posat una condició clau per al fitxatge pel Barça: vol el mateix salari que actualment percep Robert Lewandowski. El polonès és un dels més ben pagats de la plantilla, i el sou que demana l'alemany representa una de les xifres més elevades a la massa salarial del club. Aquest requeriment ha generat un dilema per a la directiva culer, que no està interessada a continuar augmentant la seva massa salarial elevada.

Possibles solucions i futur

Una de les possibles solucions seria estructurar el contracte de Joshua Kimmich de manera que inclogui incentius i bonus, cosa que podria fer més viable complir les seves demandes salarials. Una altra opció seria negociar un salari lleugerament inferior, però amb la promesa d'increments futurs basats en l'èxit de l'equip i del jugador.

El fitxatge de Joshua Kimmich pel Barça és un tema de gran interès i potencial impacte a l'equip. La directiva del Barça i Hansi Flick han de treballar estretament per trobar una solució que satisfaci les demandes del jugador alemany sense posar en risc l'estabilitat financera del club. La temporada que ve es perfila com a crucial en aquestes negociacions, i els seguidors del Barça estaran atents al desenvolupament dels esdeveniments.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: