Gavi en primer pla amb cara d'ensurt

FUTBOL

El 'fitxatge' de Gavi que no agrada gens al Barça podria retardar encara més el retorn

El migcampista s'està recuperant, però trigarà més del que s'esperava i el seu club vol que estigui centrat

Gavi s'ha convertit en una de les peces clau del Barça aquests darrers anys. El seu caràcter dins i fora del camp han fet que se'l tingui molt en compte al seu equip i a l'Absoluta. A més de tenir molta qualitat, es diu que és una gran persona; per tant, ja no parlem només de futbol.

Desgraciadament, Gavi va patir una lesió greu de genoll amb la selecció fa uns mesos. Fa molt de temps que està apartat dels terrenys de joc i fins després d'estiu no hi tornarà. Ara, el Barça podria estar molest, ja que estan reclamant el "fitxatge" del migcampista en un altre lloc.

Gavi és molt important

Gavi està en plena recuperació i ho sabem per les publicacions que va fent a les seves xarxes socials. En principi, havia d'estar llest per a l'Eurocopa, però va més lent del que estava previst i no arribarà a les competicions d'estiu. Així i tot, sembla que el centrecampista tindrà un paper rellevant amb La Roja.

En una entrevista per a El Desmarque, Luis de la Fuente ha dit que espera comptar amb Gavi, però no al camp. Segons va afirmar, el del Barça aniria amb els seus compatriotes per animar fora del camp, que també és important. Tanmateix, és probable que el Barça no estigui feliç amb aquesta decisió, ja que distraurà el jugador i això podria endarrerir la seva tornada.

Muntatge amb Luis de la Fuente i Gavi

Tot i que Gavi s'està prenent molt seriosament la seva recuperació, no és moment de distreure's. Luis de la Fuente ha dit que comptarà amb ell, però que no vol que el jove es descarrili per passar massa temps a la concentració. La seva recuperació és clau per al conjunt culer i per a la selecció i ha d'estar centrat en el progrés.

De fet, Luis de la Fuente és conscient que la seva trucada pot suposar un problema per a Gavi. A causa d'això, no li demanarà fer bogeries ni endarrerir els terminis de recuperació. "Nosaltres li agrairíem que vingui a visitar-nos, però no hi pot ser gaire temps perquè l'entrenament de recuperació també és molt important", ha explicat el seleccionador en una ostentació de sinceritat.

El Barça no vol més ensurts amb Gavi

El Barça ha patit moltes baixes les darreres temporades, i, en part, per culpa de la selecció. Pedri ha encadenat lesions des que se li va forçar més del compte, i Gavi també va patir danys en un partit en què representava el seu país. Xavi Hernández ja ha deixat clar que si es truca algun dels seus jugadors per a les dues competicions d'estiu (Eurocopa i Jocs Olímpics), es queixarà a la RFEF.

Gavi té un caràcter molt especial i no cal conèixer-lo per saber-ho. Sempre se'l veu proper als seus companys i sembla que tots l'aprecien molt. A més, les paraules de Luis de la Fuente reforcen el que hem dit anteriorment, ja que el veu una peça clau al vestidor.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: