El president del FC Barcelona, en primer pla, amb una foto del logotip de l'Eurocopa d'Alemanya 2024.

FUTBOL

El Barça busca una gran venda sorpresa abans de l'Eurocopa: 35 M€ ja en joc

El Barça, amb Joan Laporta com a cervell de l'operació, busca tancar una gran venda sorpresa abans de l'Eurocopa de 2024

El Barça de Joan Laporta ja treballa amb la vista posada en aquest mercat de fitxatges d'estiu que ve, però abans caldrà abordar una altra qüestió molt més important i necessària. Per poder fitxar, el Barça abans haurà de vendre i no a qualsevol preu, ja que les necessitats econòmiques de l'entitat culer que presideix Joan Laporta continuen sent màximes i extremes. En aquest sentit, el Barça ja ha decidit que, excepte 4 jugadors importants, tots els altres futbolistes estaran al mercat, per la qual cosa no es descarta cap moviment sorpresa.

En aquest sentit, les últimes hores ha transcendit que el Barça de Joan Laporta ja hauria rebut una imponent oferta pel migcampista de 33 anys alemany Ilkay Gündogan. Gündogan, que aquesta temporada està sent una de les peces importants dins de l'esquema de Xavi Hernández, va arribar al Barça l'any passat i podria fer les maletes aquest pròxim estiu. I tot perquè el Barça, més necessitat que mai, veuria amb bons ulls acceptar una oferta que, segons ha pogut contrastar 'e-Notícies', podria arribar als 35 milions d'euros.

Com és lògic, el Barça, que va firmar Ilkay Gündogan lliure després de finalitzar contracte amb el Manchester City, sap que la venda del migcampista alemany generaria moltes plusvàlues. Amb tot això, el Barça estaria disposat a acceptar aquesta oferta abans que arrenqui l' Eurocopa d'Alemanya del 2024 per poder començar a planificar el mercat. Tot està obert, però el Barça no descarta cap moviment i encara menys en un estiu que serà troncal per a l'esdevenir més immediat de l'entitat que presideix Joan Laporta.

El Barça ha de prendre decisions i pot seguir un camí perillós abans de l'Eurocopa: venda per 35 M€

A Can Barça ja admeten que aquest estiu serà clau per tornar a reestructurar la plantilla del primer equip culer. Sense anar més lluny, el mateix Xavi Hernández ja ha recalcat, davant els mitjans, que el club s'haurà de moure al mercat de fitxatges per canviar el que no ha funcionat. Per això, a Can Barça entenen que serà vital desfer-se de qualsevol peça, però no a qualsevol preu.

Un dels jugadors que segueix tenint valor de mercat és el centrecampista alemany del Barça Ilkay Gündogan, que aquesta temporada ha registrat 5 gols i 13 assistències de gol. Els números del que va ser capità del Manchester City estan sent molt bons, motiu pel qual un equip històric ja s'ha interessat a aconseguir els seus serveis futbolístics. Ara el Barça haurà de decidir, però tot sembla indicar que Joan Laporta estaria disposat a acceptar una oferta que rondaria, segons diversos portals digitals especialitzats, els 35 M€.

Ilkay Gündogan té contracte amb el Barça, encara que veient la seva situació al conjunt culer, podria veure amb bons ulls fitxar pel club de la seva vida, que ja ha licitat. Tot continua obert, però aquest club podria voler abordar el fitxatge de l'interior teutó abans fins i tot que arrenqui la pròxima Eurocopa, que es disputarà a Alemanya aquest mateix estiu.

El Barça busca vendre Ilkay Gündogan abans de l'Eurocopa: 35 M€ ja en joc

A Can Barça queden pocs jugadors intocables i, més enllà del rendiment, el club culer haurà de començar a acceptar vendes doloroses per poder abordar nous fitxatges que millorin la plantilla. Un dels que en podria sortir és Ilkay Gündogan, per qui el Barça ja hauria rebut una oferta del Galatasaray turc. Güngodan és un fidel seguidor del Galatasaray i ja ha esmentat, diverses vegades, que el seu somni és retirar-se amb els lleons.

Segons ha pogut contrastar 'e-Notícies', el Barça hauria rebut una proposta per vendre Ilkay Gündogan. L'oferta en qüestió rondaria els 35 milions d'euros i ajudaria que el Barça pogués abordar fitxatges troncals com el de Joshua Kimmich. Xavi Hernández considera que la prioritat serà fitxar un pivot, motiu pel qual l'egarenc veuria amb bons ulls operacions com la de Gündogan, que va arribar gratis el 2023.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: