Muntatge de Deco primer pla

FUTBOL

El fitxatge de Deco no és pivot ni central, però ja està decidit

El director esportiu culer ja pensa en la temporada que ve i suggereix un nom d'un fitxatge a Joan Laporta

De cara a la temporada que ve, la junta directiva del FC Barcelona ha de prendre moltes decisions. Els resultats obtinguts per l'equip dirigit per Xavi Hernández fins ara no han estat els esperats. Les opcions d'obtenir títols s'han quedat força llunyanes, cosa que ha provocat que el tècnic hagi de fer un pas al costat.

Per tant, la junta directiva presidida per Joan Laporta es troba a la recerca d'un nou míster. Des de fa diverses setmanes s'ha estat especulant amb diferents noms com a possibles candidats. No obstant això, a la secretaria tècnica no volen afanyar-se i estan buscant el candidat adequat que els permeti tornar a competir.

Deco suggereix el nom de Sergio Conceiçao

Des que va arribar al club, el director esportiu ha guanyat molt de pes en les decisions que pren la junta directiva. Deco tindria clar que per a la temporada que ve s'han de fer diversos canvis a la plantilla. Entre ells, hi hauria consens en la necessitat d'incorporar tant un pivot com un central.

Ara bé, sembla que la màxima prioritat del director esportiu és trobar el pròxim entrenador. A l'agenda de Deco hi ha diversos noms, i tot apunta que el millor col·locat és Sergio Conceiçao. El tècnic del Porto agrada molt i el directiu culer el té en gran estima. La seva etapa al capdavant de la banqueta dels dracs ha estat positiva i és respectada per la seva afició.

Deco valora positivament la possible arribada de Sergio Conceiçao

Des que es va rumorejar que Sergio Conceiçao podria arribar a la banqueta del FC Barcelona, s'ha filtrat que el míster estaria disposat a fer front al repte. El lusità se sent preparat per dirigir la banqueta culer, ja que sent que la seva etapa al Porto ha finalitzat. La gran relació que manté amb Deco podria fer que la seva arribada es materialitzi.

Sergio Conceiçao al capdavant del Porto ha aconseguit estabilitzar el conjunt portuguès a les zones altes del campionat nacional. El lusità ha aconseguit tres campionats i dos subcampionats, a més de diverses classificacions a quarts de final de la Champions League.

Tot i això, Joan Laporta valora uns altres candidats i de moment no tanca la porta a ningú. Sembla que la preferència del president culer seria diferent de la de Deco. Tanmateix, només un nom pot ocupar la banqueta i s'espera que en els pròxims mesos se sàpiga qui serà l'elegit.