Gerard Romero amb la gorra i mirada seriosa davant de la imatge de l'expulsió de Vitor Roque

FUTBOL

L'avís contundent de Gerard Romero després de l'expulsió injusta de Vitor Roque

Gerard Romero, que ja ha tret a la llum diversos arxius secrets del VAR, llança una amenaça després de la jugada polèmica de Vitor Roque

Vitor Roque i Gerard Romero són dos dels noms del moment. El primer, pel seu efímer partidàs davant l'Alabès, en què en només 8 minuts va tenir temps de marcar gol i sortir expulsat. El segon, per revelar els arxius secrets del VAR i posar de cap per avall tot el sistema arbitral amb els àudios de certes jugades que mai haurien d'haver vist la llum del dia.

Tanmateix, malgrat que Vitor Roque acaba d'arribar i potser no coneix Gerard Romero, els seus camins s'acaben de creuar. I és que, després de la jugada polèmica que va protagonitzar l'últim fitxatge del FC Barcelona, l'intrèpid periodista ha amenaçat LaLiga amb un àudio que ho pot canviar tot. De fet, el president de 'Jijantes FC' es va dirigir directament al President del Comitè d'Àrbitres, Medina Cantalejo, a qui de segur que no li haurà fet gens de gràcia.

Gerard Romero espera la decisió final sobre Vitor Roque

Vitor Roque va ser expulsat al minut 72 de partit després d'una suposada puntada de peu a Rafa Marín. Tigrinho, que havia ingressat al terreny de joc al 59, va tenir temps d'anotar un bonic gol al 63, però també li va tocar viure la pitjor cara del futbol. I és que, tot just va anotar, el fitxatge flamant del Barça va veure la primera groga per un dubtós xoc i, pocs minuts després, la segona per l'acció sobre Rafa Marín.

Un cop finalitzat el partit, Xavi Hernández es va voler pronunciar sobre l'expulsió de Vitor Roque i va avisar del següent pas que farà el FC Barcelona: recorrerà la decisió de Martínez Munuera. D'aquesta manera, el tècnic culer espera poder comptar amb Tigrinho per al pròxim compromís a Granada. Ara bé, si el club no aconsegueix el seu objectiu, Gerard Romero ja ha avisat sobre les conseqüències que tindrà per a LaLiga, ja que continuarà filtrant els àudios del VAR.

Gerard Romero ha avisat que publicarà una bomba que farà tremolar Medina Cantalejo i tot el sistema. De fet, ho va dir durant la transmissió del partit i en calent, només acabar expulsat Vitor Roque. "Tinc unes ganes de treure l'àudio que demostra una manipulació increïble en algun tipus de jugades que, quan surti, ja veurem si Medina Cantalejo estaràs tan tranquil".

Sens dubte, unes declaracions contundents que posen en alerta el president del CTA i el mateix VAR, que ja està sent fortament assenyalat després de les darreres filtracions de Gerard Romero. Ara bé, el que en principi semblava un escalfament del periodista no ha quedat aquí, ja que ha confirmat que tot depèn de l'expulsió de Vitor Roque.

Gerard Romero: "És una vergonya"

Després dels primers instants de tensió, Gerard Romero va tornar a tractar l'assumpte i va ser igual de contundent. Encara més, el seu discurs no es va frenar en cap moment i va llançar un avís sobre què pot passar aquesta setmana.

“Si no ens treuen la groga, carregarem barricades contra el CTA, perquè això ja serà inaguantable. I, de fet, tinc guardada una bomba que vaig dir que la tiraria, i que crec que esperaré que surti la resolució”, va començar dient sobre la vermella a Vitor Roque.

"Si la resolució és negativa, a veure si jugarem amb els 'temps' per desemmascarar-los encara més. Perquè és una vergonya darrere d'una altra vergonya que avui li treguin aquesta groga. Jo pensava que (l'àrbitre) no l'havia vist, i ara m'acaben de posar un plànol on es veu clarament"