Un jove futbolista del FC Barcelona posa a l'estadi Camp Nou, amb la frase "Més que un club" visible a les grades.
FUTBOL

'Fitxat' fins al 2027: La perla de La Masia renova per competir amb Héctor Fort

El club català s'està assegurant a totes les promeses i la darrera renovació és clau per al futur

Héctor Fort ha estat un dels descobriments de Xavi Hernández aquesta temporada. L'entrenador ha decidit apostar molt per La Masia a la que ha sigut la seva última temporada al comandament del Barça. El lateral ha disputat grans partits i de mica en mica s'ha anat guanyant oportunitats.

El Barça no passa per un bon moment econòmic i això dificulta molt els moviments al mercat de fitxatges. Davant d'aquesta gran adversitat, el Barça ha decidit apostar per les promeses de La Masia. Ara, n'han renovat una, la qual sembla que serà la competència directa d'Héctor Fort.

La Masia no para de crear estrelles

La Masia és el millor planter del món i ho ha demostrat durant els darrers anys. Molts jugadors que ara són de talla mundial s'han format al planter del Barça. Des que els futbolistes són petits, els inculquen els valors i els mètodes de joc del club culer, cosa que hem pogut veure, per exemple, amb Héctor Fort.

Héctor Fort escalfant amb el FC Barcelona aixecant la cama esquerra

La darrera renovació ha estat la de Joan Anaya, el lateral dret de 19 anys que apunta molt alt. Va començar al Juvenil A, però ràpidament van veure la qualitat que tenia i el van pujar al Barça Atlètic, on no va poder brillar per culpa d'una lesió muscular. Aquesta temporada, el defensor ha pogut jugar, únicament, 10 partits, dels quals només 6 han estat a la lliga.

Recentment, el Barça ha anunciat que ha renovat Joan Anaya fins al 2027. El esmentat juga en la mateixa posició que Héctor Fort, per la qual cosa hauran de lluitar per obtenir minuts. Tot i així, Fort pot desplaçar-se al lateral esquerre, on també rendeix molt bé; ho hem pogut veure a les seves actuacions amb el primer equip, que han estat a l'esquerra.

Joan Anaya, fins al 2027

Joan Anaya té molt de talent i és el que ha portat el Barça a donar-li l'oportunitat de seguir vinculat al club. El culer seguirà fins al 2027 i és probable que el veiem entrenar amb el primer equip quan es recuperi. Ja va ser cridat per Xavi Hernández diverses vegades, així que no seria gens estrany.

A més, Joan Anaya, durant la seva formació com a jugador, també s'ha arribat a adaptar a la posició d'extrem. Sol participar molt a l'atac, igual que Héctor Fort. És molt possible que en algun moment no gaire llunyà vegem les dues promeses a les files del primer equip.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: