Lamine Yamal en primer pla amb Messi al fons i una cabra
FUTBOL

Lamine Yamal segueix els passos de Messi, es confirma el fitxatge amb magnificència

Lamine Yamal és el futbolista de moda i té un futur brillant al davant, motiu que l'ha portat a signar el seu nou contracte

Lamine Yamal està cridat a dominar el futbol mundial durant els pròxims deu o quinze anys. Cal recordar que encara és un adolescent i que només té 16 anys, però ja ha aconseguit conquistar diversos rècords de precocitat a LaLiga, a Champions i amb la Selecció Espanyola.

És clar que Lamine Yamal és la joia de la corona del FC Barcelona i no es pot escapar. Xicotes no li falten, ja que el PSG i el Manchester City no li treuen l'ull de sobre, però ell té clar que vol triomfar a casa seva. Aquesta temporada ja s'ha carregat l'equip a l'esquena i està aconseguint uns números d'escàndol, ja que ja acumula 5 gols, 7 assistències i gairebé 2.000 minuts de joc.

En definitiva, hi ha una sèrie de factors que converteixen Lamine Yamal és un caramel molt desitjable per als grans clubs d'Europa, però també per a les grans marques esportives. I precisament avui, fa pocs minuts, Adidas ha confirmat el fitxatge de Lamine Yamal.

Lamine Yamal, el noi d'or d'Adidas

Lamine Yamal es va presentar davant del món amb botes Nike, però la marca americana no ha pogut evitar el fitxatge de Lamine Yamal per Adidas. L'anunci fa diverses setmanes que ronda i, de fet, ja hem pogut veure el del planter amb Adidas els últims partits, però avui s'ha fet oficial.

D'aquesta manera, Lamine Yamal segueix el camí marcat pel seu ídol Messi, que també va canviar Nike per Adidas. Una imatge que se li va quedar gravada al jove extrem i que va voler explicar així el 13 de febrer passat després d'estampar la seva signatura a la seu central.

“Estic orgullós d'unir-me a Adidas, ja que sempre ha estat la marca dels millors. En créixer, idolatrava Leo Messi, que ha estat amb Adidas des que vaig començar a veure futbol. Espero amb ànsies els molts anys que venen junts”, va dir Lamine Yamal fa unes quantes setmanes.

I ara, Adidas ha llançat l'espot promocional a les seves xarxes per confirmar la notícia. Lamine Yamal serà el seu nou gran focus d'atenció i Barcelona es vestirà de gala per celebrar el fitxatge, ja que hi ha previstes diverses activitats de màrqueting arreu de tota la ciutat.

Lamine Yamal, molt més que talent

Però Lamine Yamal no és només talent. És conscient que el físic és una part molt important per al seu desenvolupament i treballa com el que més. De fet, aquest any ha guanyat 7 quilos de massa muscular i ha crescut 2 centímetres d'alçada, cosa inevitable per la seva jove edat.

A més, ha esdevingut indiscutible per a Xavi Hernández i intransferible per a Joan Laporta. Pocs poden dir el mateix, cosa que demostra clarament l'enorme futur que té al davant Lamine Yamal. Ja és un crac dins del camp i ara també fora, ja que el seu fitxatge per Adidas l'eleva a fer-se amb estrelles com Jude Bellingham o el seu gran ídol, Messi.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: