Joan Laporta mira de reüll amb l'escut del FC Barcelona al fons

FUTBOL

La dinastia continua, el Barça fitxa el fill d'una llegenda per jugar a La Masia

Un descendent d'un vell conegut culer fitxa per les categories inferiors del FC Barcelona

Una de les peces clau per al futur del Barça és, sens dubte, és 'La Masía'. Atès que econòmicament el club culer no passa pel millor moment, l'aposta per 'La Masía' podria ser la via per reconduir el mal moment que viu la institució. A l'actual temporada, ja hem vist com Xavi Hernández ha donat pas a diversos jugadors del filial i com s'han consolidat com a peces importants a la plantilla del primer equip.

Fermín López, Lamine Yamal i Pau Cubarsí han estat els jugadors del planter que més minuts han acumulat al llarg de la temporada. Tot i això, cal no oblidar tampoc la presència d'Héctor Fort i Marc Guiu. Tot i que els dos últims no han gaudit de tanta regularitat, han estat importants per a Xavi Hernández.

Els jugadors del planter es guanyen el dret a continuar a la plantilla el pròxim curs

És força probable que tots ells formin part de la primera plantilla del Barça la temporada que ve. Atès que el club amb prou feines pot fer incorporacions d'alt calibre, això pot donar als joves l'oportunitat d'asseure's com a jugadors importants del club. Vist que a la seva primera temporada han tingut minuts i moments importants, és probable que el seu segon curs sigui fins i tot millor.

L'arribada del nou tècnic, sens dubte, decidirà si el futur dels joves passa pel primer equip o no. Tot i això, la directiva és conscient del potencial que tenen i està decidida a apostar per un entrenador que segueixi mantenint la mateixa filosofia del club.

Daniel Ferrer fitxa pel Juvenil B del Barça

Joan Laporta, conscient que actualment no pot competir amb els grans equips europeus, sembla que està pensant en un projecte a llarg termini. Per això, el president culer es troba a la recerca de joves talents que no suposin un elevat cost per a les arques del club.

Aquesta vegada, el Barça ha aconseguit tancar la contractació de Daniel Ferrer. El jove és fill d'Albert Chapi Ferrer, lateral del Dream Team i actualment director del Barça Legends. Ferrer arribarà per jugar al Juvenil B del FC Barcelona, procedent de l'Europa.

Daniel Ferrer juga com a extrem i ja va ser seguit pel Barça just abans de fitxar per Europa. El jove ha estat finalment fitxat a l'actual mes de febrer i ja està entrenant amb els seus nous companys.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: