Jules Koundé en primer pla amb els futbolistes de l'Arsenal al fons
FUTBOL

L'Arsenal ofereix un pivot i un '9' per negociar el fitxatge de Jules Koundé

Mikel Arteta desitja aconseguir el defensor francès i fa una oferta curiosa que tempta el Barça

L'Arsenal, sota la direcció de Mikel Arteta, continua l'ascens a l'elit del futbol europeu. Amb un projecte tremendament ambiciós, l'espanyol ha aconseguit situar els gunners en les posicions altes de la Premier League i classificar-los de forma consecutiva per a la Champions League. Aquest èxit ha permès al club londinenc comptar amb una considerable quantitat de recursos per reforçar la seva plantilla al pròxim mercat de fitxatges.

El projecte de Mikel Arteta a l'Arsenal

Des de la seva arribada, Mikel Arteta ha transformat l'Arsenal, dotant-lo d'una identitat de joc clara i efectiva. La gestió de l'espanyol ha estat clau per revitalitzar una plantilla que, fins fa poc, semblava estancada. La classificació per a la Champions League les últimes temporades ha estat una prova del progrés de l'equip.

A més, la directiva de l'Arsenal ha donat suport al tècnic espanyol amb inversions rellevants en jugadors de qualitat, i aquest estiu no serà diferent. Amb això, el club londinenc ha identificat Jules Koundé com una peça clau per reforçar la seva defensa.

Jules Koundé amb la samarreta del FC Barcelona

El francès, que s'ha consolidat com un dels defensors més prometedors d'Europa, podria aportar solidesa i versatilitat a la defensa londinenca. Tot i això, el fitxatge de Jules Koundé no serà senzill, ja que el FC Barcelona no està disposat a deixar-lo anar sense una compensació adequada.

L'oferta de l'Arsenal per Jules Koundé

Per reduir les elevades pretensions econòmiques del FC Barcelona, sembla que l'Arsenal ha proposat una oferta interessant: incloure Thomas Partey i Eddie Nketiah com a moneda de canvi per Jules Koundé. El pivot ghanès ha estat un jugador important per a Mikel Arteta, però no estaria als seus plans a llarg termini de tècnic, igual que el jove atacant.

Thomas Partey podria ser una solució temporal per a la línia medul·lar del Barça, atesa la seva experiència i qualitat. Ara bé, segons fonts properes al FC Barcelona, la directiva no estaria interessada en aquests perfils actualment. Amb Eddie Nketiah passaria una situació semblant.

Thomas Partey i Eddie Nketiah amb la samarreta de l'Arsenal

El punt de vista del FC Barcelona amb Jules Koundé

El FC Barcelona, sota la direcció de Joan Laporta i amb Hansi Flick a la banqueta, està enfocat a revitalitzar la plantilla amb jugadors que s'adaptin perfectament a la seva filosofia de joc. Encara que l'oferta de l'Arsenal és temptadora, Jules Koundé millora allò que s'ha ofert. La prioritat és enfortir l'equip sense comprometre'n l'estil i l'estratègia a llarg termini.

El FC Barcelona necessita ingressar una quantitat significativa de diners per equilibrar les finances, i la venda de Jules Koundé podria ser una opció viable. Tot i això, el club català és conscient del valor del jugador i no està disposat a acceptar qualsevol oferta. La inclusió de Thomas Partey i Eddie Nketiah al tracte no ha convençut completament la directiva culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: