Joao Félix de perfil amb Joan Laporta al seu costat parlant per telèfon
FUTBOL

Els 2 fitxatges top que trauran el lloc a Joao Félix al Barça

Joao Félix ha de convèncer Laporta i passar per davant de dos grans obstacles si vol seguir al Barça

La directiva del Barça, liderada per Joan Laporta i el director esportiu Deco, ja està traçant l'estratègia per al pròxim mercat. Amb l'objectiu de reforçar significativament la plantilla, el club planeja fer quatre o cinc fitxatges clau que puguin elevar el nivell competitiu de l'equip. Una de les prioritats més destacades és millorar la línia ofensiva amb la incorporació d'un extrem que cobreixi la sortida de Joao Félix.

Durant aquesta temporada, Joao Félix ha estat cedit al Barça i sembla complicat que es pugui repetir l'operació. Encara que el seu exercici a la banda ha estat notable i ha mostrat centellejos de la seva qualitat, el seu preu elevat fa que l'opció del portuguès sigui pràcticament inviable. I no només això, sinó que les prioritats de Laporta també estan canviant.

Joao Félix no ha convençut gairebé ningú i al Barça ja fan servir diverses alternatives de primer nivell. Almenys així ho han revelat a El Chiringuito, avisant que el club català té al punt de mira 2 grans reforços.

Joao Félix conduint una pilota contra l'Osasuna

Joao Félix té dos grans rivals

A la recerca de millorar el rendiment ofert per Joao Félix, Joan Laporta ha posat la seva mirada en dos noms destacats: Nico Williams i Luis Díaz. Tots dos han impressionat amb el seu rendiment i les seves habilitats, i es perfilen com els candidats principals per reforçar la banda del Barça.

Nico Williams ha estat objecte d'interès per part del FC Barcelona durant mesos. La seva velocitat, capacitat de desbordament i joventut el converteixen en una opció molt atractiva.

A més, la seva clàusula de rescissió, fixada en poc més de 50 milions, es considera assequible per al Barça, especialment en comparació del preu que costaria Joao Félix. En aquest cas, la possibilitat d'activar aquesta clàusula fa que Nico Williams tingui una lleugera preferència als plans de Laporta.

D'una altra banda, Luis Díaz, també és una opció que sedueix la directiva culer. El seu exercici a la Premier League ha estat destacat, i el seu estil de joc encaixaria perfectament a la filosofia del Barça. Tot i això, el seu cost, igual que passa amb Joao Félix, podria truncar el seu fitxatge.

La continuïtat de Joao Félix, molt difícil que es produeixi

Ara com ara, les possibilitats que Joao Félix es quedi al Barça són ínfimes i més després de l'arribada de Hansi Flick. El jugador sempre ha agradat a Joan Laporta, però el president també sembla acceptar la seva sortida. El seu preu és desorbitat, ja que l'Atlètic demana més o menys 60 milions per deixar-lo sortir.

Davant aquest escenari, Nico Williams i Luis Díaz apareixen com una gran opció. És cert que, econòmicament, les tres operacions ronden xifres similars, però el que ha demostrat cadascun és molt diferent. Joao Félix porta diverses temporades a un nivell molt baix, per la qual cosa la seva continuïtat seria una aposta massa arriscada tenint opcions millors al mercat de fitxatges.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: