Mika Faye al costat de diverses cartes de la baralla
FUTBOL

El fitxatge de Mika Faye s'escalfa, però el Barça té un as a la màniga

El senegalès és un dels candidats a sortir del Barça i Joan Laporta ja sap què fer

La crisi econòmica que travessa el FC Barcelona ha portat la junta directiva a considerar diverses vendes per sanejar els comptes. En aquest context, la sortida de jugadors es perfila com una de les estratègies principals per generar ingressos. Entre els noms que sonen per abandonar el club a la pròxima finestra de transferències hi ha el del jove defensor senegalès Mika Faye.

Mika Faye, que ha passat la temporada sota les ordres de Rafa Márquez al filial del Barça, ha mostrat un exercici excel·lent. La seva habilitat i el seu potencial no han passat desapercebuts, i diversos clubs europeus han manifestat interès en la seva contractació. Tot i no haver format part del primer equip, el defensor ha demostrat tenir les qualitats necessàries per triomfar al futbol d'elit.

Mika Faye, candidat a sortir del Barça

El Barça, conscient de la seva situació financera, veu la venda de Mika Faye com una oportunitat per generar ingressos significatius. S'estima que la transferència del jove defensor podria rondar entre els 10 i els 15 milions d'euros, una suma que permetria fer noves incorporacions al mercat de fitxatges.

Tot i això, malgrat l'interès econòmic, el Barça també reconeix el gran potencial de Faye. Per això, la directiva de Joan Laporta considera incloure una clàusula de recompra en qualsevol possible acord de venda. Aquesta clàusula permetria al Barça recuperar els serveis del defensor en el futur, en cas que la seva evolució continuï sent positiva i es confirmi com a jugador de primer nivell.

La inclusió d'una clàusula de recompra seria una estratègia intel·ligent per part del Barça, ja que permetria obtenir beneficis financers immediats sense renunciar completament al talent de Mika Faye. Aquesta opció s'ha utilitzat unes altres vegades amb jugadors joves, i podria ser una solució viable en aquest cas.

El Barça busca incloure una clàusula de recompra per Mika Faye

Diversos clubs europeus han posat els ulls sobre Mika Faye, i la sortida es podria concretar al llarg de l'estiu. Equips de la Premier League, la Serie A, la Bundesliga i la Ligue 1 han mostrat interès, cosa que podria desencadenar una licitació pels seus serveis. En aquest sentit, el Barça es troba en una posició d'avantatge per negociar un acord beneficiós.

Malgrat l'interès a mantenir Mika Faye a causa del seu potencial, la necessitat econòmica podria prevaldre. Tot i això, la inclusió d'una clàusula de recompra permetria al Barça no perdre de vista aquesta jove promesa i, eventualment, tornar a comptar amb els seus serveis.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: