El defensa central Jorthy Mokio, en primer pla amb una foto en què s'albira l'escut del FC Barcelona, club que vol fitxar-lo aquest estiu.
FUTBOL

No es va veure a la TV, però és gest brutal: la perla belga, amor real pel Barça

Una de les grans perles del futbol europeu ja s'ha mullat i ha llançat gest més que revelador cap al Barça

El Barça, liderat per Joan Laporta i per Hansi Flick, ja treballa al pròxim mercat de fitxatges i ho fa amb la vista posada en una perla del futbol mundial. Tot i que el Barça travessa una situació econòmica una mica complicada, el club que presideix Joan Laporta segueix atraient joves perles que van boges per vestir els colors culers. En aquest sentit, aquestes últimes hores el Barça ja ha captat una enorme picada d'ullet que no s'ha vist a TV, però que demostra el pur amor d'una perla.

Un cop ja s'ha confirmat el fitxatge de Hansi Flick, que es farà càrrec del primer equip durant les 2 properes temporades, el Barça ja treballa en nous fitxatges. En línies generals, el Barça, club que lidera Joan Laporta, té clar que l'objectiu per a aquest mercat de fitxatges és implementar un parell de canvis que millorin la competitivitat. A diferència del que estimava Xavi, Deco considera que les bases de la plantilla ja estan assentades i que, per tant, només calen un parell d'ajustaments definitius.

Així doncs, a Can Barça ja treballen per tancar aquest parell de retocs que, tret de gir radical, s'aniran confirmant aquests propers dies. A més, el Barça valora i molt l'esforç d'alguns joves talents que, tot i tenir grans ofertes, continuen prioritzant el Barça per sobre d'altres propostes. En aquest sentit, Joan Laporta ja ha posat el pilot automàtic per tancar el fitxatge de la gran perla belga, que ha llançat una picada d'ullet més que revelador en clau Barça.

El Barça s'interessa per la gran estrella emergent de Bèlgica i respon amb un gest revelador

El Barça de Deco ja ha tancat la temporada oficial i, com calia esperar, ja enfoca els seus nous objectius cap al proper mercat de fitxatges d'estiu. En aquest sentit, el mateix director esportiu portuguès reconeix que el Barça té i tindrà molta feina per endavant, ja que la plantilla necessita canvis i la situació econòmica continua sent incerta. El gran somni del director esportiu passa per acudir al mercat de fitxatges amb la norma 1-1 obtinguda, la qual permetria incorporar un talent que ja es vol unir al club.

El Barça tindrà molta feina per endavant i, tristament, haurà de completar diverses tasques fent una autèntica enginyeria financera per poder arribar a tot. Ara bé, el Barça tindria a tocar el primer gran fitxatge de l'estiu, però Deco abans haurà de saber si Hansi Flick aprova o no l'operació en qüestió. Deco vol avançar per lligar una figura que crida l'atenció a Europa: té 16 anys i arribaria a Can Barça per ser important des de ja.

De fet, només fa una setmana, el Barça ja es va moure fins a Bèlgica per trobar-se i veure's amb els agents d'un futbolista que és a l'agenda de mitja Europa. Amb tota la informació recopilada, Deco va viatjar cap a la Ciutat Comtal per preparar un pla estratègic que, si res no es torça, es completarà amb èxit.

No es va veure a la TV, però és gest brutal: la perla belga, amor real pel Barça

El Barça busca reforçar i incrementar el caràcter competitiu de diverses de les línies principals, però Deco té clar que la defensa serà una de les seves grans prioritats aquest estiu. A més, aquestes últimes hores, el director esportiu portuguès va parlar amb Hansi Flick per confirmar que el moviment és del seu gust.

Com ja comptem fa algunes setmanes, el tità uruguaià Ronald Araújo té les hores comptades a Can Barça. De cara a la galeria, Joan Laporta valora molt el paper d'Araújo, però el cert és que el Barça vol aprofitar el valor de mercat de la xerrada per fer caixa. Davant la més que factible sortida d'Araújo, el Barça ja treballa per tancar el fitxatge de Jorthy Mokio, central del Genk belga de només 16 anys.

De fet, Deco es va desplaçar fins a Bèlgica per veure's amb els agents de Mokio, que arribaria al Barça per estar a cavall entre el primer conjunt i el filial de Márquez. En una operació que recorda la de Mikayil Fayé, el Barça intenta tancar el fitxatge d'un dels defenses belgues més talentosos del moment. A més, aquestes últimes hores, Mokio ha publicat una foto a les seves xarxes socials posant amb l'escut del Barça de fons, un gest més que revelador en clau culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: