Deco en primer pla davant de les oficines del FC Barcelona
FUTBOL

Deco no pot adormir-se, el preu d'un fitxatge del Barça augmenta el 15 de juliol

Els culers necessiten reforços de qualitat per a l'any que ve i un dels seus favorits té data de caducitat

Fa mesos que Deco està pensant en el mercat de fitxatges i en qui invertir els diners. La plantilla de l'equip culer necessita alguna modificació i el director esportiu ja treballa amb Hansi Flick per fer-ho realitat. Tot i que no és el millor moment, el FC Barcelona ha de fitxar si vol ser més competitiu.

Durant aquests darrers anys, Deco ho ha tingut difícil i s'ha hagut d'adaptar a la situació de l'equip. El Barça no passa per un bon moment econòmic i això dificulta molt el fet de moure's lliurement pel mercat. Ara, si vol tancar l'arribada d'un extrem, s'hauran d'afanyar, ja que el 15 de juliol puja de preu.

Deco no es pot despistar

Deco és conscient que ha de millorar la posició de l'extrem esquerre i té diverses opcions al cap. Una és Luis Díaz, que segons es diu és el seu favorit. Tanmateix, una altra opció que també ha cobrat molta força darrerament augmentarà de preu aviat.

Dos homes posant junts, un amb una jaqueta grisa i samarreta negra, i l'altre amb un vestit fosc i corbata. Són en un entorn interior amb un fons desenfocat que sembla tenir colors blau i vermell. Tots dos estan somrient i mirant cap a la càmera.

Dani Olmo té una clàusula de 60 milions d'euros i el RB Leipzig està molt content amb el seu rendiment. Així i tot, el 15 de juliol s'anul·la aquesta clàusula, per la qual cosa els alemanys seran qui marcaran el preu de sortida. És més que probable que atès l'interès de grans d'Europa com el Barça, els de Leipzig li posin un preu més alt.

L'extrem ha tancat una gran temporada a la seva actual entitat i això ha fet que sigui un dels representants d'Espanya a l'Eurocopa. Encara que no ha tingut gaire protagonisme, és probable que en algun moment li brindin l'oportunitat de destacar. Aquest any, Dani Olmo ha anotat 8 gols i ha donat 6 assistències en 27 partits.

Dani Olmo, a l'òrbita del FC Barcelona

Dani Olmo ja va formar part del Barça fa uns anys; encara més, es va formar al planter del club català. Anys més tard, l'atacant ha millorat molt i Deco podria estar disposat a pagar una milionada per ell. Encara que si vol tancar-ho, ha de ser abans que s'acabi l'Eurocopa, ja que després pujarà de preu.

Deco és conscient de la situació, però no es vol precipitar i busca prendre la decisió correcta. Tot i que Dani Olmo no és el favorit, sí que és una possibilitat, així que no podem descartar-ho. Ara com ara, no podem confirmar res, però és probable que vegem moviments al juliol.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: