Joan Laporta amb Deco sobre un escut del Manchester United
FUTBOL

El davanter que el Manchester United pot regalar al Barça totalment gratis

Un jugador del club anglès no ha volgut renovar el seu contracte i serà agent lliure al pròxim mercat de fitxatges

Durant gran part de la temporada actual, s'ha rumorejat que el FC Barcelona ha mostrat un elevat interès a aconseguir els serveis de Mason Greenwood i Jadon Sancho. Tots dos són del gust de la directiva culer des de fa temps. Tanmateix, la difícil situació econòmica que enfronta l'entitat catalana han impedit que es facin aquestes incorporacions.

Ara bé, sembla que Mason Greenwood i Jadon Sancho sortiran del Manchester United l'estiu que ve. La mala situació econòmica del Barça impedeix a Joan Laporta entrar en la licitació, però no a altres clubs. Un escenari que ha convidat el president del Barça a centrar-se en un altre descart dels 'red devils'.

Anthony Martial queda lliure i el Barça necessita un extrem

Joan Laporta, president del Barça, ha apostat els últims anys per fer incorporacions a cost zero. D'aquesta manera pot reforçar la plantilla a baix cost amb l'esperança d'obtenir ingressos en cas de vendre aquests jugadors més tard. Aquesta estratègia ha permès al club català mantenir-se competitiu i ara es podria repetir amb el Manchester United, ja que una de les seves estrelles marxa gratis.

Anthony Martial ha decidit posar fi a la seva etapa al Manchester United després de més de nou anys al club anglès. Ha optat per no prolongar la seva vinculació, cosa que farà que a partir del pròxim dia 1 de juliol sigui lliure per negociar la seva incorporació a qualsevol equip. Aquesta decisió marca el tancament d'un capítol a la carrera del francès, que va arribar al United el 2015.

Tot i això, malgrat que el seu fitxatge seria gratis, la possibilitat que Anthony Martial signi pel Barça és molt complicada. Malgrat que la seva situació contractual i el mal moment econòmic dels catalans el converteixen en una opció molt atractiva, Hansi Flick té uns altres plans.

L'alemany, conegut pel seu estil de joc exigent i la seva preferència per jugadors específics que encaixin en el sistema, podria optar per uns altres alternatives com ara Leroy Sané o Kinglsey Coman.

Hansi Flick sembla que no valora l'arribada d'Anthony Martial

Des de la premsa anglesa ja es parla de la possibilitat que Anthony Martial fitxi pel Barça, però el consideren pràcticament impossible. Tot i el seu talent i la seva experiència, el francès no és la peça que encaixa millor en l'esquema tàctic del Barça. A més, la competència per un lloc a l'ofensiva és ferotge i el gal no passa pel seu millor moment.

La sortida d'Anthony Martial del Manchester United obre un ventall de possibilitats per al futur. Diversos clubs europeus podrien estar interessats a aprofitar-ne la qualitat i experiència sense haver de pagar un traspàs. El jugador francès, per la seva banda, tindrà l'oportunitat d'avaluar les seves opcions i triar la destinació que s'adapti millor a les seves ambicions i el seu estil de joc.

L'interès del Barça en Anthony Martial ha estat objecte d'especulació, però la realitat és que el seu fitxatge sembla improbable. Ara bé, la seva condició d'agent lliure el converteix en un jugador atractiu per a molts clubs a Europa.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: