Dani Carvajal mira de reüll Carlo Ancelotti
FUTBOL

Dani Carvajal tremola, el millor lateral de LaLiga somia fitxar pel Reial Madrid

El lateral revelació de LaLiga mostra el seu interès pels blancs, cosa que podria deixar Dani Carvajal en segon pla

Dani Carvajal fa un temps que està apartat dels terrenys de joc i potser no és el millor moment per estar-ho. A més d'haver baixat el seu rendiment, el seu valor de mercat ha anat decreixent els últims anys, passant de 60 milions a 12. Així i tot, ningú no pot retreure-li res; la veritat és que sol complir amb el que se n'espera.

L'espanyol ha estat un dels millors laterals del món i ha quedat demostrat durant els seus anys al club blanc. Però tenint en compte la seva salut, edat i temps de contracte, el Reial Madrid podria estar a la recerca d'un recanvi. En algun moment, hauran de fitxar algú que pugui cobrir la posició de Dani Carvajal, que no és una tasca fàcil.

Més barat i factible que Alexander Arnold

El 2023, hi va haver rumors que manifestaven l'interès de Florentino Pérez per Alexander-Arnold, l'estrella mundial del Liverpool FC. Però el seu fitxatge és massa complicat, pel seu preu i per la gran estima que li tenen a Anglaterra. Per tant, el Reial Madrid haurà de buscar-ne un altre que reemplaci Dani Carvajal, i sembla que el lateral revelació de LaLiga vol venir a jugar a l'Estadi Santiago Bernabéu.

Per si algú encara no el coneix, es tracta de Yan Couto, un defensa de molta qualitat que participa activament en el joc del sorprenent Girona. Fa uns dies, en una breu entrevista a peu de camp, va afirmar que el Reial Madrid seria un club on li agradaria jugar. Pensant-ho detingudament, no és pas una mala opció, està destacant amb 21 anys i té molta qualitat.

A més, si el Reial Madrid aconseguís Yan Couto, encara hi hauria temps perquè Dani Carvajal li ensenyés com funcionen les coses a la part dreta de la defensa. Fins que l'espanyol no marxi o decideixi fer un pas al costat, és un bon substitut.

Yan Couto té tot el necessari

Si Yan Couto aprèn de Dani Carvajal, pot incrementar molt el seu nivell i passar a ser un jugador de talla mundial. Malgrat que el Reial Madrid no ha manifestat el seu interès pel del Girona FC, podem donar per fet que han vist les seves declaracions. Seria força possible que en un futur, no gaire llunyà, comencin a créixer els rumors.

El Reial Madrid té poques opcions amb Alexander-Arnold, així que Yan Couto es podria col·locar com a candidat. També cal destacar que ja està acostumat a LaLiga, així que l'adaptació seria més senzilla. Els seus números ho demostren, un gol i 6 assistències que mostren el seu potencial.