Muntatge d´Alejandro Balde amb un fons d´una galàxia
FUTBOL

Solució per a Alejandro Balde: l'invent que frena la sortida i l'arribada de fitxatges

El jugador espanyol no passa pel seu millor moment i Xavi Hernández ha d'intentar recuperar la millor versió del futbolista

Alejandro Balde no està passant pel seu millor moment i això a la junta directiva de Joan Laporta ho saben. Xavi Hernández no està comptant amb tanta regularitat amb el del planter culer com ho va fer la temporada passada. Com que el jugador tampoc està sent tan incisiu com ho va ser el curs passat, la junta directiva culer pot meditar posar el jugador al mercat de transferències.

La situació econòmica del FC Barcelona travessa un moment delicat, atès que el club gairebé no pot fer incorporacions. La massa salarial de l'entitat està excedida i LaLiga no permet fer fitxatges. Per pal·liar la situació, Joan Laporta ha de vendre un dels seus millors actius i Alejandro Balde és un dels millors valorats de la plantilla culer.

La Premier vol Alejandro Balde

El web Transfermarkt valora Alejandro Balde en un valor proper als 50 milions d'euros. Les últimes setmanes, s'ha rumorejat que hi ha equips de la Premier League que poden estar interessats en el lateral de 19 anys. Tant el Chelsea com el Manchester City necessiten millorar el lateral esquerre i l'internacional espanyol sembla que és un dels candidats a reforçar aquesta posició.

Al FC Barcelona valoren positivament Alejandro Balde, i més perquè Marcos Alonso abandonarà la disciplina culer en finalitzar la temporada. Tot i això, davant la crisi financera que viu l'entitat, el club es pot veure obligat a desprendre's del jugador del planter. Joan Laporta té clar que perquè l'espanyol surti els clubs han d'oferir com a mínim 85 milions d'euros.

Xavi ha de recuperar la millor versió d'Alejandro Balde

Però si això no es produeix, per tal de recuperar la millor versió d'Alejandro Balde, Xavi Hernández hauria d'optar de nou per la idea de jugar amb 5 defenses. Col·locant l'espanyol com a carriler perquè se centri a ocupar espais ofensius i no tant en defensa. El jugador té problemes defensius i amb un central més a l'esquena podria beneficiar el lateral, però també l'equip.

De fet, Joao Cancelo, que també té una vocació més ofensiva, podria veure's beneficiat pel canvi de l'esquema. Xavi Hernández a l'actual temporada no ha provat d'incloure 5 defenses i podria ser una alternativa vàlida per intentar recuperar la solidesa defensiva de l'equip. L'exhibició d'Héctor Fort davant del Barbastro ens indica que el club no necessitaria fer fitxatges, ja que al planter hi ha jugadors que poden solucionar els problemes que afronta el tècnic culer.