Muntatge de Carlo Ancelotti amb el Santiago Bernabéu
FUTBOL

Carlo Ancelotti el va fer debutar amb 18 anys i ara sona com a fitxatge del Madrid

El Reial Madrid necessita un recanvi a la defensa i sembla que el tècnic italià ja té favorit

El Reial Madrid necessita fitxatges a la defensa i sembla que ja té un favorit. La lesió de David Alaba d'un trencament de lligament encreuat anterior ja va encendre les alarmes al Santiago Bernabéu.

En una temporada atípica en què ja s'haurien produït tres lesions de lligament encreuat, dues d'aquestes de jugadors que ocupen el centre de la defensa, el Reial Madrid sap que podria arribar a necessitar un reforç de garanties.

Per aquest motiu, i encara que Carlo Ancelotti hauria deixat clar que Aurelién Tchouameni i Eduardo Camavinga són una alternativa viable, Florentino Pérez podria finalment plantejar incorporar-hi un reforç al gener.

D'aquesta manera, sembla que el millor posicionat per ingressar a la plantilla del Reial Madrid seria el jove defensa central de l'Everton FC, Jarrad Branthwaite. El futbolista és un vell conegut de Carlo Ancelotti, ja que el tècnic italià va apostar per ell en la seva etapa al club anglès.

Un jugador que va fer debutar amb tan sols 18 anys i que actualment és titular indiscutible a l'Everton FC amb la seva parella a la defensa, James Tarkowski. En aquest sentit, la proximitat del tècnic del Reial Madrid podria fer que el jove defensa acabés recalant al Santiago Bernabéu aquesta temporada.

"Ell està content de tenir minuts a l'equip"

L'interès del Reial Madrid en el central de l'Everton FC ha despertat alguna reacció a l'entorn del jugador. En concret, ha estat el seu representant, David Reeves, qui hauria deixat clar que Jarrad Branthwaite "està content de tenir minuts a l'equip i de jugar bé".

D'aquesta manera, no deixa tan oberta la porta a una sortida sobtada per al futbolista tot i que es tracta del Reial Madrid. A més, Reeves ha apuntat que "l'Everton va ser el que va apostar per Jarrad en fitxar-lo del Carlisle", agraint així al club anglès el que ha fet pel seu futbolista.

En aquest sentit, el representant de Jarrad Branthwaite també ha volgut lloar el caràcter del jugador: "No pots evitar fixar-te en el seu rendiment, però és un noi lleial i assenyat, i està gaudint d'aquest moment. Només vol continuar creixent i millorant com a jugador".

D'aquesta manera, sembla que la prioritat del jove defensa seria acabar bé la temporada amb l'Everton FC i, més endavant, decidir quin serà el seu futur de cara a les pròximes campanyes.

Els observadors del Reial Madrid, atents al britànic

El Daily Mail ha confirmat que alguns dels cercapromeses del Reial Madrid estarien a Anglaterra seguint la pista a Jarrad Branthwaite.

En aquest sentit, la directiva del Reial Madrid hauria rebut un informe molt favorable dels cercapromeses que detalla algunes de les característiques del jove talent.

Un jugador que va debutar amb un entrenador que no se sol equivocar pel que fa a donar oportunitat a joves talents.