Jules Koundé seriós en primer pla amb l'escut del Bayern Munic de fons
FUTBOL

Confirmat, se'n va del Bayern i el Barça somia el seu fitxatge si surt Jules Koundé

Koundé té una oferta sobre la taula i, si l'accepta, el Barça incorporarà el substitut directament des del Bayern

Jules Koundé va començar la temporada al Barça com a central després de ser imprescindible l'any passat. Ràpidament es va veure que el seu nivell no era el mateix i cometia errors greus que costaven partits al seu equip. Xavi Hernández va prendre la decisió de moure'l al lateral dret i és el millor que va poder fer.

En un principi, el francès no estava còmode en la seva "nova" posició i se'l notava fora de lloc, una cosa rara atès que en la seva selecció exercia el mateix paper. Ara, el defensor podria deixar el conjunt culer, factor que deixaria la porta oberta a un central del Bayern de Múnic, que se n'anirà aquest estiu. Jules Koundé té diverses ofertes, però una és la que més ha cridat l'atenció.

Jules Koundé és el gran dubte

Jules Koundé és un dels jugadors que més ha fet parlar darrerament, especialment pel seu valor de mercat. El francès és un dels futbolistes del Barça amb més valor, ja que està taxat en 45 milions d'euros. A més, té un dels salaris més alts de la plantilla; tot va en contra.

Jules Koundé condueix la pilota durant un partit contra el PSG

Malgrat haver tingut un bon paper, no és imprescindible, i menys si Jerermie Frimpong accepta l'oferta de Deco. La venda de Jules Koundé aportaria al Barça uns 60 milions d'euros. Tenint en compte el moment econòmic del club, és una quantitat considerable.

Fa poc s'ha sabut que a Jules Koundé li ha arribat una oferta de l'Al-Itihad amb un xec en blanc. Si el defensor accepta, el Barça podria incorporar Matthijs de Ligt, central que el Bayern de Múnic probablement ven per temes econòmics. Especialment, volen transferir el seu jugador pel seu alt salari, el qual haurien de pagar fins que finalitzi el contracte el 2027.

El Barça continuarà comptant amb Jules Koundé?

Tenint en compte que el futur de Ronald Araújo és incert i que Jules Koundé no pot jugar de central, Matthijs de Ligt és cada cop més a prop. Des de l'Aràbia Saudita pagarien molts diners per incorporar el culer a les seves files, així que el Barça en trauria molt de benefici. A més, evitaria haver de pagar un dels salaris més alts de tota la plantilla.

El Bayern de Múnic no vol continuar pagant l'alt salari de Matthijs de Ligt, que a més s'ha de vendre per temes econòmics. Jules Koundé haurà de prendre la decisió, ja que se sap que el Barça acceptaria si l'oferta és prou bona. Encara no en sabem gaire, però d'aquí a unes setmanes se sabrà més sobre aquest possible fitxatge.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: