Messi en primer pla amb l'escut del Reial Madrid al costat davant d'una bandera d'Argentina
FUTBOL

De confessar el seu amor al Barça a fitxar pel Reial Madrid: L'amic de Messi, de blanc

El món del futbol no deixa de sorpendre i el Reial Madrid prepara un moviment que no agradarà gens a Messi

Messi ha estat la principal figura del Barça i un constant maldecap per al Reial Madrid. Durant la seva estada al Camp Nou, Messi es va enfrontar al Madrid en nombrosos Clàssics, i va deixar una empremta indeleble. Tot i que ara juga a l'Inter Miami, la seva influència i llegat al futbol europeu segueixen sent immensos.

De fet, ara és protagonista perquè un dels seus grans amics a la Selecció Argentina pot ser el proper fitxatge del Reial Madrid. Sí, malgrat que Messi va intentar portar-lo al Barça i que ell mateix ha confessat que va créixer veient l'equip català, la realitat és que Florentino Pérez el vigila de prop.

Messi no dóna crèdit a la notícia

El Reial Madrid necessita reforçar la parcel·la defensiva i Florentino Pérez té força clar quines són les seves prioritats. Leny Yoro és el favorit per a l'eix de la defensa, però no l'únic. I és que, les últimes hores, un company de Messi sembla estar a prop del Santiago Bernabéu.

Messi i Cuti Romero posant després de conquerir un trofeu amb Argentina

La notícia ha sorprès tothom, ja que fa només uns dies, el nou objectiu del Reial Madrid va confirmar ser un gran seguidor del Barça. "Vaig créixer veient el Barcelona de Messi que ho va guanyar tot. Quan jugaven Puyol i Piqué, eren dos centrals que m'encantava veure tot el temps, sempre els mirava".

I no només això, ja que fa alguns anys, el mateix Messi va intentar convèncer el Barça perquè executés el seu fitxatge. Finalment no va ser possible i ha acabat fent carrera a Anglaterra, on és un dels centrals més ben valorats de tota la Premier League. Parlem, és clar, de Cristian Romero.

Cristian Romero al Reial Madrid?

Cristian Romero s'ha consolidat com un pilar a la defensa de la Selecció Argentina. Des del seu debut el 2021, ha estat crucial per a l'equip, ajudant a guanyar la Copa Amèrica i el Mundial 2022. La seva connexió amb Messi al camp és evident i fora del camp, la seva amistat ha crescut.

Precisament per això, el possible fitxatge de Cristian Romero pel Reial Madrid està causant tant d'enrenou al món del futbol. Aquest defensor argentí, conegut per la seva proximitat amb Messi, podria passar a formar part de l'equip que històricament ha estat rival del Barça.

Les informacions recents suggereixen que el Reial Madrid és a prop d'assegurar-ne la incorporació. Fabrizio Romano, expert en fitxatges, ha confirmat que les negociacions estan en marxa. L'acord, que es podria tancar al voltant dels 50 milions d'euros, veuria Romero canviar la Premier League per LaLiga.

Messi no pot evitar el fitxatge de Cristian Romero pel Reial Madrid

Si es concreta el fitxatge, Cristian Romero aportarà solidesa a la defensa del Reial Madrid. Per als seguidors del Barça i per a Messi serà difícil veure un jugador que admiraven vestir de blanc. Pel Madrid, és un moviment estratègic que enforteix la seva línia defensiva amb un talent de classe mundial.

El possible traspàs de Cristian Romero al Reial Madrid és un exemple perfecte dels girs inesperats al futbol. D'admirar el Barça a unir-se al rival més gran, la història de Romero afegeix un altre capítol fascinant a la rivalitat entre el Madrid i el Barça. Amb l'atenció de Fabrizio Romano, el desenllaç d'aquest fitxatge serà observat de prop per tots els aficionats i per Messi, el seu gran amic.

➡️ FC Barcelona ➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: