Hansi Flick amb l'escut del PSG i el Camp Nou de fons
FUTBOL

Els 2 fitxatges que intentarà el PSG al Barça fan tremolar Hansi Flick

Els parisencs busquen reforç i es volen emportar dues peces clau del club blaugrana

Hansi Flick acaba d'aterrar a la banqueta del Barça i ja està pensant en els canvis possibles. L'entrenador té al cap algun ajust a la plantilla, la qual es veurà modificada en aquest mercat de fitxatges. A més d'alguna arribada, hi podria haver alguna sortida que aporti diners i deixi espai per inscriure altres jugadors més necessaris.

Malauradament, el Barça es veu, una altra vegada, en problemes per culpa de l'equip francès, el PSG. Els parisencs estan molt interessats en dos fitxatges provinents del conjunt culer. Amb la increïble quantitat de diners que tenen, mai no es pot assegurar res, cosa que preocupa les altes esferes de la Ciutat Comtal.

El PSG, de compres pel Barça

El Barça no passa per un bon moment econòmic i s'ha vist aquests darrers anys amb l'escassetat d'incorporacions. Hansi Flick és conscient de la situació i està fent tot el que està a la seva mà per adaptar-se a les condicions. Però ara es veu amenaçat pel PSG, que vol arrabassar-li dos dels seus millors jugadors per a la temporada que ve.

Deco i Hansi Flick treballant mà a mà davant un ordinador a les oficines del FC Barcelona

Luis Enrique està molt interessat en dos dels joves que vesteixen la samarreta del Barça. El primer, Pedri, que no ha pogut jugar gaire aquest any per culpa de les lesions. El Barça no té en els seus plans vendre'l, però una oferta de més de 80 milions podria fer que s'ho plantegi.

El segon, Lamine Yamal, per qui es diu que ja van fer una oferta de 200 milions d'euros. La seva clàusula és de 1.000 milions, quantitat que cap equip no està disposat a pagar. Tot i que s'ha parlat molt de la possible sortida de l'extrem, la realitat és que és poc probable.

Pedri i Lamine Yamal d'esquena en primer pla

Pedri i Lamine Yamal són al punt de mira del PSG

Pedri i Lamine Yamal són dos dels millors del Barça i La Selecció en aquests moments. El migcampista té un valor de mercat de 80 milions i l'extrem de 90. Tots dos són molt apreciats al Barça i el PSG haurà de fer molt bones ofertes perquè s'ho arribin a plantejar.

De fet, es sap amb seguretat que no hi ha cap quantitat que pugui comprar a Lamine Yamal. Pedri sí que podria arribar a ser transferit, però tampoc no seria una tasca fàcil. Durant aquest mercat veurem si finalment el PSG es llança a buscar els jugadors del Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: