David Beckham en primer pla amb Leo Messi en segona escena

FUTBOL

Van coincidir al Barça, es rendeix a Leo Messi i ara ell el vol fitxar ja mateix

Un crack mundial que va coincidir amb Leo Messi al Barça s'ha fos en elogis cap a l'astre argentí i ara aquest últim se'l vol emportar ja per reforçar el seu Inter Miami

La carrera de Leo Messi com a futbolista ja és eterna i d'autèntica llegenda, però ara sembla que també comença a agafar forma com a director esportiu de clubs. L'astre argentí, encara en actiu com a jugador de l'Inter Miami de David Beckham, continua meravellant amb el seu futbol i ara ho vol fer també dins dels despatxos. I és que, aquestes últimes hores, Leo Messi ja hauria tancat el fitxatge d'un altre crac mundial amb què va coincidir al Barça.

Tots dos mantenen una gran relació i, a més, aquesta setmana s'han regalat i enviat flors amb un parell d'afalacs a través de diverses entrevistes. El Barça va temptejar el possible retorn del '10' l'estiu passat, però la seva arribada no es va donar mai i Leo Messi ho va interpretar com una altra falta de respecte envers la seva persona. Ara Leo Messi gaudeix de Miami i, juntament amb diversos exfutbolistes del Barça, intenta construir un projecte esportiu a l'Inter Miami, club nord-americà del qual també és accionista.

I, per això, s'ha encarregat de tancar el fitxatge d'una joia brasilera que ja va estar sota la disciplina del Barça de Joan Laporta. A Miami ja consideren que, si es tanca el fitxatge, suposaria una autèntica bomba per a un club que està en desenvolupament constant dins de l'estructura de la MLS. Laporta, Xavi Hernández i Deco al seu dia ja van somiar incorporar aquest futbolista, però Messi s'ha posat les piles i ja hauria confirmat un altre gran fitxatge bomba.

Leo Messi recorda el seu passat al Barça i ja fitxa un altre crack per a l'Inter Miami

Leo Messi juga a l'Inter Miami i, a més, també és un dels accionistes del conjunt nord-americà. Això implica que, a més de contribuir sobre la gespa, l'astre argentí també hi participa i 'treballa' perquè l'equip creixi en una MLS que està en auge. En aquest sentit, el club que entrena el Tata Martino té molta feina, ja que la plantilla del seu primer equip està molt descompensada i necessita talent més enllà de Leo Messi.

Igual que passava al Barça, Leo Messi és el sol sobre el qual orbiten els altres planetes, però el geni argentí considera que necessita millors socis per continuar brillant. I, per tot això, Messi estaria liderant la incorporació del migcampista brasiler Philippe Coutinho (31 anys, Brasil). Coutinho, que fa alguns dies va recordar el seu pas pel Barça, està cedit jugant a Al-Duhail de Qatar i veuria amb bons ulls fer el salt als Estats Units.

Philippe Coutinho, això sí, encara té contracte amb l'Aston Villa anglès, club que ha cedit a l'entitat qatariana i que acceptaria la seva sortida ja definitiva. A més, Coutinho acaba contracte amb el club de la Premier League aquest pròxim 30 de juny de 2024, així que no seria una operació complexa.

Van coincidir al Barça, es rendeix a Leo Messi i ara ell ja el vol fitxar: bomba

Leo Messi i Philippe Coutinho van coincidir al Barça i, ara, també ho podria fer a l'Inter Miami de la MLS nord-americana. El club liderat per Leo Messi també es va voler acostar a Luka Modric, però sembla que, per ara, el croat vol seguir competint al més alt nivell futbolístic europeu i mundial. La vinculació entre Coutinho i l'Inter Miami ve de lluny, més concretament de l'estiu passat, quan Messi ja es va acostar al jugador brasiler.

Sembla que, aquesta vegada sí, Leo Messi i Luis Suárez podrien tornar a unir-se a qui fos el seu company al Barça. A més, el mateix Philippe Coutinho, després de ser preguntat per aquesta possibilitat en una entrevista al 'Diario SPORT', també s'ha mostrat obert.

"No sabem mai què passarà en el futur. El meu nom sempre apareix als diaris on es parla de tots els sentits, bons i dolents. Només em preocupa fer bé la meva feina i gaudir-la", va reconèixer el brasiler.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: