Deco i Hansi Flick en primer pla sobre un fons de color marró
FUTBOL

Caçat! El fitxatge secret de Deco ja entrena amb Flick al Barça

A les imatges que va compartir el club del primer dia de Hansi Flick es pot veure entrenar el nou fitxatge del Barça

Era un secret de domini públic, però ja està confirmat. Deco ha complert la seva paraula i ha reforçat una de les posicions més fluixes de la plantilla sense gastar-se ni un euro. Almenys això és el que s'ha pogut veure a les últimes imatges que el club català ha compartit a les seves xarxes socials.

Ahir, Flick va signar el seu contracte com a nou entrenador del Barça i el club va voler celebrar-ho publicant alguns vídeos del primer dia. Al costat de Joan Laporta, l'alemany va fer un tour pels diferents espais del club i es va acostar al camp d'entrenament per conèixer els nous jugadors. El vam veure xerrant amb De Jong i Balde, però la imatge més destacada no té a veure amb la seva figura, sinó amb el darrer reforç de Deco.

Deco li obre les portes

Amb Flick als comandaments, Deco té molta més llibertat per fer les operacions que consideri necessàries. En la seva etapa amb Xavi Hernández, el director esportiu tenia les mans lligades. Com a prova, el fitxatge de Vitor Roque, a qui va aconseguir portar malgrat l'oposició de Xavi i que només ha jugat 353 minuts.

Tot i això, ara tot ha canviat. Hansi Flick ha entès des del primer moment que els grans fitxatges seran complicats i ja treballa mà a mà amb Deco per trobar alternatives més assequibles per al nou Barça. En aquest sentit, gràcies al vídeo promocional que va publicar el club, hem pogut veure com el director esportiu ja fa temps que treballa, ja que al vídeo apareix una cara nova.

Parlem de Julián Araujo, el lateral mexicà que és propietat del Barça, però que aquesta temporada ha jugat cedit a la UD Las Palmas. Això sí, tal com marcava el seu contracte, al final de la present temporada havia de tornar a la Ciutat Comtal i així ha estat. De moment, el més probable és que acabi sortint, però a la pretemporada pot fer canviar d'opinió Flick, que tindrà la clau del seu futur.

Julián Araujo, aposta de Deco per sorprendre Flick

Deco no ha anunciat el retorn de Julián Araujo al Barça, però és evident que hi és. La imatge no deixa cap dubte i segur que Flick ha mantingut una mínima conversa amb ell. De moment, el seu futur no és clar, però tot fa pensar que podria tenir lloc.

Julián Araujo és un lateral molt potent físicament, amb capacitat per pujar i baixar la banda incansablement, precisament un perfil oposat al de Jules Koundé. El francès és el propietari de la banda dreta, però no té competència, així que el retorn de Julián Araujo pot ser una gran notícia. Això sí, la decisió final la tindrà Flick, que ha de decidir si compta o no amb el mexicà.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: